Casa Dinii din Constanta nu recomand
Casa Dinii din Constanta.
Am fost cazat la aceasta Casa Dinii situată in Constanta fiind o vila pe care am găsit-o pe booking.
Ajuns la aceasta vila cu care am găsit-o cu greu deoarece nu are firma, logo pentru a se vedea și foarte mic scris la poarta casa Dinii.
Este o vila afacere la negru. Am solicitat bon fiscal și mii sa spus ca nu are casa de marcat deoarece este la cealalata vila din Eforie Nord.
Peste noapte s-au bătut proprietarii între ei și toată noaptea am auzit țipete asurzitoare. In camera din baie vine un miros de canalizare.
Proprietarii pentru a masca acest miros dau cu parfum pe mocheta și bineînțeles ca miroase mai tare mirosul de canalizare.
Usile nu se închid foarte bine dacă deschid fereastra se deschide usa.
Dimineata proprietarii vorbesc tare in curte.
Proprietarul este foarte arogant ca el are banii fost vaporean se lăuda ca mai are un bloc in Mamaia dat la închiriat.
Veiozele la pat lipsesc. Jucariile din curte pline de praf.
Sotia proprietarului limbaj și comportament de mahala atunci când soliciți bon fiscal. Nu recomand.
O experiența oribila la aceasta casa Dinii.
Trimis de scufita22 in 20.02.20 16:25:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (scufita22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Sep.2020 Casa Adrian cazare la privat in Constanta — scris în 17.08.21 de Florin Z din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Apartament Constanta Sat Vacanta — scris în 12.09.20 de Dan&Ema din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2014 Pretul platit nu reflecta deloc calitatea cazarii. — scris în 20.09.14 de Gherman din MOLDOVA - nu recomandă