Cazare strada Paul Richter regim hotelier
V-am spus Brasovul este orasul meu de suflet si unde am petrecut de multe ori sfarsitul de saptamana data fiind participarea copiilor la concursurile de dans.
Cel mai placut loc in care am stat insa mi s-au parut apartamentele din strada Paul Richter nr 7. Ca localizare este perfect se afla in spatele Bisericii Negre astfel incat in cateva minute sunteti deja in Piata Sfatului.
Ce inseamna aceste apartamente? de afara ele nu spun cine stie ce, insa din interior te simti foarte bine, sunt pereti lasati cu zidarie aparenta, baile sunt dotate cu tot ce trebuie (binenteles ca nu veti gasi toata gama de sampoane, creme, papuci).
In bucatarie gasiti ce avei nevoie astfel incat sa incalziti ceva, poate chiar sa gatiti. Noi am avut nevoie doar sa incalzim mancarea (v-am spus ca mergem cu corba dupa noi in oala sub presiune).
In aceasta incinta (va spun pare veche pe dinafara prima data cand am vazut-o m-am intrebat ce caut acolo) sunt mai multe apartamente cu 2 sau 3 camere sau garsoniere iar preturile ok cam 50 euro apartamentul.
Acesta este un loc pe care vi-l recomand cu placere si daca nu aveti probleme cu urcatul apartamentele de la etajele superioare sunt interesante fiind asezate pe 2 nivele (dormitorul este de fapt asezat in mansarda).
De acolo este foarte usor ca iesind in partea stanga cand ajungeti la prima strada sa ajungeti foarte usor in strada Sforii. Pentru piata Sfatului insa cand iesiti din casa faceti dreapta. Legatura am pastrat-o cu administratorul locatiei care a venit sa ne intampine si sa ne dea cheile apoi la plecare sa le ia.
O locatie buna in centrul istoric al orasului.
Trimis de mishu in 28.02.16 22:18:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente în regim hotelier, BRAȘOV" (deja existentă pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 29&ridAnt=67281
@Mishu, sa mai spuna cineva ca pe litoral este scump! Pai la Brasov 100/euro pt 2 nopti si la Eforie in iunie un apartament pe malul marii se gaseste la 200/ron 2 nopti!
Da, dar Brasovul e Brasov! Ok. dar n-are plaja
Diminuat votul pt lipsa pozelor!
@maria55 - imi pare rau de poze insa nu le mai gasesc.
cat despre cazare in Brasov in inima targului la pretul asta apartament cu 3 camere este ok (cred), ca in rest am gasit doar peste ca si pret
Azi am nimerit cateva 14, acesta pt tine, e drept ca si lista e lunga caci n-am avut timp sa citesc, deci sunt restantiera. Nu am curaj sa iau in regim hotelier, am incercat airbn dar am ramas fidela tot la booking.com.
Multumesc foarte frumos, in tara la noi in afara de Iasi cand am avut ghinion anul trecut, in rest a fost ok, la Cluj a fost minunat, la Sibiu a fost ok, si la Iasi acum 2 ani a fost foarte bine insa nu am mai gasit acel apartament, iar apartamentul din Burgas foarte ok (si e si pe booking)
@elviramvio: si uitasem si la Viena am stat in regim hotelier foarte frumos, am scris despre el, si a fost foarte ok
- Nov.2023 [Premium Suites Postavărului] O cazare excelenta in Centrul vechi al orașului de sub Tămpa - Brașov — scris în 15.11.23 de kmy din JILAVA [IF] - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Andreea Residence, Ghimbav] O vacanta greu de uitat ???????????? — scris în 01.11.23 de fb131226 din BâRLAD - nu recomandă
- Apr.2023 Ancuța — scris în 04.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [SUNNY NOVEMBER] Un apartament excelent în centrul Brașovului, cu loc de parcare — scris în 25.03.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Casa Graef - cazare ideală pentru Braşov — scris în 12.03.23 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Centre Ville - locul ideal pentru o escapada in inima Brasovului — scris în 19.03.23 de codryna din SECTOR 6 - BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 New Residence Brasov – Strada Lunga 81 și 85 Brasov — scriu și adresa ca ei schimba numele locatiei, ca să nu li se ducă vestea ca sunt mizerabili — scris în 07.01.22 de ux123312 din BUCURESTI