Centre Ville - locul ideal pentru o escapada in inima Brasovului
Cazarea a fost aleasa bazandu-ne pe distanta fata de centru, ce nu a fost insa estimat a fost drumul lung pana acolo. Noroc cu self check-in si cu gazda care ne-a transmis foarte bine toate detaliile astfel incat ne-am cazat fara probleme la ora 3 a. m. (vs 23 estimata de noi dar na... Valea Prahovei si un pic de ghinion).
Am avut o camera dubla, cu vedere la Tampa. Un pat foarte comfortabil, camera amenajata cu bun gust, cu un dus imens si o liniste de nedescris.
In locatie erau 5 camere si o bucatarie comuna. Bucataria era utilata cu absolut tot ce aveai nevoie la cap vesela, in plus exista masina de spalat rufe, fier si masa de calcat, aparate de cafea.
Locatie perfecta si pentru 2 nopti cum am stat noi dar si pentru un sejur prelungit.
Parcarea cu plata fix pe strada, in fata locatiei, achitata prin aplicatie.
despre SERVICII
Au raspuns rapid tuturor intrebarilor noastre transmise prin aplicatie dar si prin sms.
despre CAMERE & COND. CAZARE
5 stele pt confort si curatenie, singurul repros ar fi lipsa unui covoras de baie (baia fiind lunga era doar unul care fie il foloseam la toaleta, fie la chiuveta, fie la iesirea din dus)
Trimis de codryna in 19.03.23 22:00:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV. A mai fost în/la: Am mai fost cazati in diverse locatii din Brasov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (codryna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente în regim hotelier, BRAȘOV" (deja existentă pe sait)
@codryna: Pozele 4-10 sunt din aceeasi locatie? Par de pe un vapor...
- Nov.2023 [Premium Suites Postavărului] O cazare excelenta in Centrul vechi al orașului de sub Tămpa - Brașov — scris în 15.11.23 de kmy din JILAVA [IF] - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Andreea Residence, Ghimbav] O vacanta greu de uitat ???????????? — scris în 01.11.23 de fb131226 din BâRLAD - nu recomandă
- Apr.2023 Ancuța — scris în 04.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [SUNNY NOVEMBER] Un apartament excelent în centrul Brașovului, cu loc de parcare — scris în 25.03.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Casa Graef - cazare ideală pentru Braşov — scris în 12.03.23 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Dec.2021 New Residence Brasov – Strada Lunga 81 și 85 Brasov — scriu și adresa ca ei schimba numele locatiei, ca să nu li se ducă vestea ca sunt mizerabili — scris în 07.01.22 de ux123312 din BUCURESTI
- Oct.2021 Casa Graef – Destinatia perfecta pentru Brasov — scris în 24.02.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ