Stadium Residence - o surpriza foarte placuta!
Amplasat la 15 minute de centru si la 15 minute de Cetate, Stadium Residence e un loc minunat in care sa va petreceti cateva zile ca sa vizitati Alba si imprejurimile.
Nu este hotel, nu e nici pensiune, e un bloc care initial s-a vrut de locuinte, dar din cauza crizei s-a ajuns la solutia inchirierii. Cu 1 ora inainte sa ajung, m-a sunat proprietara sa ma intrebe daca vin, pentru a-mi preda cheile. Ceea ce s-a si intamplat.
Ceea ce am gasit m-a surprins in mod foarte placut. Curatenie de nota 10 plus, design interior de bun gust, o bucatarie complet utilata. Un living si un loc de dormit intr-o nisa, televizor LCD, frigider, aragaz, vesela foarte de calitate. Jos palaria!
Ca minus as trece lipsa aerului conditionat, desi nu a fost cald in camera. ma gandesc ca pe o vreme caniculara ar fi nevoie, avand in vedere orientarea spre sud a camerelor. Ma rog, lipsa asta o compensau draperiile negre care combateau efectul de sera... Mi-a placut mult si m-as mai caza acolo daca mai ajung.
Trimis de Keyla in 22.07.14 22:17:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Keyla); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nici nu știam de această cazare și locuiesc în oraș... mă bucur că există și că v-a plăcut!
- Jan.2024 Apartament Hera - Alba Iulia — scris în 17.01.24 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Apartament "Alba House"] In drum spre Transfagarasan o noapte de vis, o cazare de nota 10 + — scris în 03.09.19 de viorelgeorgescu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Liniste si confort — scris în 11.09.18 de danezu008 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Carolina Apartments - o cazare inspirata in Alba Iulia — scris în 24.08.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Apartament Stadion Residence-cazare buna in Alba Iulia — scris în 30.09.15 de sed din BUCURESTI - RECOMANDĂ