Acceptabil
Am fost cazata la acest hotel de curand, doar ce m-am intors! E un raport foarte bun pret / calitate. Tinand cont de faptul ca am mers la acest hotel pentru a ma odihni noaptea si nu am dorit de la inceput anumite conditii, e foarte acceptabil.
Camere bune, lenjerie foarte curata, apa calda, toaleta curata, liniste si foarte important, hotelul are parcare proprie gratuita ceea ce este foarte important pentru Praga (locuri de parcare limitate).
Personal amabil, mic dejun acceptabil si consistent!
Merita sa mergeti daca nu doriti conditii de Hilton sau Marriot!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adela2010); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pretul pentru cele 3 nopti este de 70 de euro??
Unde este situat in Praga? Ce mijloace de transport sunt in zona?
Hotelul nu este situat in centrul Pragai, pana in centru sunt aproximativ 8 km, dar exista o statie de metrou cam la 5 min de mers pe jos de la hotel. Cu metroul este foarte simplu de ajuns, pana in centrul orasului fiind 7 statii de metrou. Adresa este Decinska 1, CZ-180 00 Prague 8, Czech Republic. Zona hotelului este foarte linistita.
Eu am facut rezervarea pe site-ul booking.com (este cel mai avantajos, pe alte site-uri pretul pe camera era putin mai mare) si nu percepe comision pentru rezervare. Plata se face cand ajungi la hotel cu cardul (eu asa am platit). Pretul unui bilet de metrou este de aproximativ 1 euro (26 de coroane).
Poti cauta pe google Hotelul Fortuna Luna Praga. Daca mai ai nevoie de alte informatii, scrie-mi!
va rog sa-mi spuneti ce este esential de luat in seama pt. o excursie de o saptamana la praga. incerc sa merg pe cont propriu, dupa o experienta trista cu o agentie de turism.
va multumesc!
@paula mirela, pentru a afla mai multe detalii despre obiectivele turistice din Praga, iti recomandam sa citesti reviewurile din sectiunea Excursie Praga sau Mini-ghidurile AmFostAcolo din aceasta destinatie. Te asteptam la intoarcere cu impresii si recomandari.
Acum hotelul se numeste altfel, este AO HOSTELS
link: aohostels.com/en/?gclid=C ... cPqgaAgEv8P8HAQ
Tocmai am fost si eu la ei. As vrea sa fac un review, nu prea e corect sa-l fac aici pentru ca nu se mai numeste asa hotelul.
Cum propuneti sa fac?
@telvanni - o să actualizăm denumirea, poţi scrie liniştit
Scrie-mi te rog numele complet al hotelului, nu se poate identifica din linkul trimis
@telvanni - Mulțumim pentru atenționare.
Am modificat denumirea hotelului și numărul de stele!
Așteptăm review-ul, poți accesa link-ul Scrie Impresii
- Apr.2015 Foarte practic insa impersonal — scris în 22.04.15 de telvanni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ