Hotelul Antique Roman Palace e situat la 2 km de centrul orasului Alanya, 30 minute de mers pe jos sau 3 minute cu autobusul. Platesti o lira si te ia de oriunde de pe strada daca le faci semn, ba chiar mai mult te claxoneaza soferii sa te atentioneze.
Orasul e frumos, se pot vizita individual pesteri, castelul, se pot face mici croaziere pe mare. In centru se afla bazarul, mai ales seara se merita sa iesiti la plimbare prin centru.
Hotelul e dragut, cu o arhitectura mai deosebita, foarte diferita de celelate hoteluri din jur. Se pot face multe fotografii.
Toate camerele sunt cu vedere spre curtea hotelului si spre mare.
Personalul e amabil, se face curatenie zilnic in camere, prosoapele se schimba zilnic, asternuturile la 3 zile.
In hotel foarte multi nemti si rusi, dar am auzit si unguri sau englezi.
Mancarea foarte diversificata, multe salate, mult pepene si dulciuri. La cina un bucatar pregatea in fata ta cate ceva la gratar: peste, pui, mici, si cartofi prajiti. Bauturile toate erau la dozator: suc, bere, vin. Intre mese se putea servi pizza, paste, carofi prajiti etc.
Plaja a fost ok, cu nisip fin. Barul de pe plaja era contra cost.
Langa hotel se afla o zona foarte buna pentru shopping, cu multe magazine si terase. Hotelul este amplasat foarte bine pentru cei care doresc sa iasa, sa faca plimbari in oras.
Trimis de natalia28* in 01.10.09 11:49:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (natalia28*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Chiar nu vreau sa ma bag in seama, dar in 2007 am stat la Krizantem (cred ca este chiar linga) si intradevar hotelul are o arhitectura deosebita, mereu m-am intrebat cum sint serviciile!
Am vrea si noi sa mergem in vara aceasta si deocamdata cautam locatia. Avem 2 copii (2 si 5 ani) si ma intereseaza daca au unde sa se joace copii la acest hotel. La ce distanta de plaja este hotelul?
Si inca o intrebare, daca intrarea in mare e lina (tot pentru copii ma intereseaza).
Merci
Daca ai copii cam de banii acesti poti merge si la Arancia Resort 5* unde copii au destule facilitati. Eu zic ca merita.
E bine totusi sa stiti ca Mircea86 este agent de turism si personal pun serios la indoiala obiectivitatea si dezinteresul recomandarilor sale. Cu atat mai mult cu cat (1) recomanda acest hotel (destul de slab, in opinia mea) peste tot pe site si (2) ma indoiesc ca a stat acolo in calitate de turist (abia atunci poti evalua cu adevarat conditiile si serviciile oferite de un hotel sau altul)
Mai omule tu nu intelegi ca am stat 8 zile acolo? Pot sa trimti cel putin 30 de poze unde se vede ca difera data si e tot acelasi hotel, de aia il recomand k aici am stat... ce interes am eu sa vand hotelul asta ? Mie mi-e tot una ce hotel cumpara lumea pt k in primul rand pot vinde orice hotel de pe Turcia asa k nu am interes pt Arancia sau pentru Susesi sau altele, mi-e tot una cine ce cumpara.
- Jul.2019 Evitati Roman Roman Palace Alanya — scris în 02.08.19 de Lordys din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Dezamagitor — scris în 21.06.18 de Oana.tud din FOCșANI - nu recomandă
- Sep.2015 Nu as mai incerca Turcia — scris în 08.09.15 de PROZATOS din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O vacanță ok pentru prima dată în Alanya — scris în 21.02.17 de v_florin din CUGIR [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Hotel cochet... dar doar prin exterior — scris în 29.06.14 de raddu21 din BACAU - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Felicitari Antique! Au fost peste asteptarile noastre. — scris în 15.09.12 de beberadutoiu* din TG JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Vacanta relativ placuta — scris în 05.06.12 de Kalin7 din CHISINAU - RECOMANDĂ