un inceput de vacanta frumos, un zbor placut, toate bune si frumoase pana la ajungerea la hotel.
un hotel frumos, nou, nuante frumoase de turcoaz (turquoise) foarte frumos, lifturi de sticla, restaurant nu foarte mare cu terasa, plaja cu nisip destul de marisoara (asta a fost si ideea de a alege acest hotel, avand copil de 1 an),
in fine ce a fost dezastruos pt noi si pentru multi alti turisti e ca cei de la receptie dupa ce am stat 2 ore la rand pt cazare au zis ca nu mai au camere libere (in premiza in care am pus 50 de euro in passaport pt o camera buna;) asa se poarta).
Au vrut sa ne cazeze la anexa lor de 3 stele sau la un alt hotel tot de 5 stele cica Pegasus (nu recomand la nimeni nu-i dau nici macar 3 stele), Le-am explicat foarte clar ca daca vroiam 3 stele plateam de acasa pt 3 stele asa ca clar vreau conditii de 5*.
Dupa 9 ore de asteptare in holul hotelului cu tot cu bagaje cu copil cu nervi cu scandal ne-au gasit alta camera la un hotel de 5* (vezi impresii).
Recomandarea mea daca din pacate treceti prin ce am trecut noi sa va tineti tare si sa nu acceptati orice. Va multumesc pt timpul acordat.
Trimis de andreea16 in 29.09.12 01:02:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: belek, Lara Antalia: Delphin, Cornelia, Palm Beach, Rixos, Granada, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea16); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.63288400 N, 31.75521000 E - neconfirmate încă
@andreea16: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Articolul va fi publicat FARA NOTE, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
- Aug.2024 Vacanta reusita — scris în 05.09.24 de ux135700 din CARAș-SEVERIN - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Concediu reuşit! — scris în 06.09.19 de Crina 27 din BISTRITA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O dezamagire — scris în 26.08.18 de Loredana T din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 O vacanţă reuşita! Locaţie ideală pentru familiile cu copii! — scris în 31.08.16 de francuioana din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Raport calitate pret excelent — scris în 14.07.13 de Alexiarom din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- May.2013 O experienta neplacuta! — scris în 16.05.13 de AnamariaP* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Vacanta minunata! — scris în 09.07.12 de nico44 din TIMISOARA - RECOMANDĂ