Am fost a doua oara in Grecia, si desi am citit multe impresii, deoarece cu un an in urma a fost grozav ne-am hotarat sa revenim intr-o alta locatie.
Grecia este o tara f. frumoasa din f. multe puncte de vedere dar noi romanii nu putem fi tratati decat cu rezerve oricat de multi bani platim. Acest lucru nu l-am simtit cu un an in urma pe Riviera Olimpica si am f. incantat, dar la acest hotel (pensiune mai corect spus) am cunoscut o persoana complet needucata pentru a primi musafiri este vorba despre patronul acestei pensiuni si fratele sau de la alta pensiune denumita sofisticat Ana Maria Paradys, Ha, ha, ha. Sunt convinsa ca sunt printre putinele persoane needucate din acesta minunata tara, si sincer regret ca am ajuns acolo.
Nu conditiile de cazare m-au dezamagit desi la Neptun Hotel Sulina sunt de departe de trei stele, nu hrana ma dezamagit ci comportamentul acestui personaj Patron al acestei pensiuni si a fratelui sau.
Da este o afacere de familie si daca nu organizeaza unul, organizeaza celalalt Seri Grecesti. Se platesc niste bani si dezamagirea este f. mare, te astepti la un tratament deosebit deoarece esti oaspete, la naiba este doar asteptarea ta, a lor este sa se distreze ei cat mai bine.
Sfatul meu prietenesc este sa mergeti pe cont propriu si veti gasi cazare mai ieftina si gazde mult mai amabile, agentiile noastre lucreaza pentru ei nu pentru noi.
Desi a trecut o saptamana de cand m-am intors nu mi-a trecut gustul amar pe care l-am simtit prin comportamentul acestor personaje.
Ocoliti acest hotel (pensiune) si nu veti regreta.
Trimis de doinademene in 24.08.12 00:13:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Riviera Olimpica, Leptokaria
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinademene); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2012 Relaxant — scris în 15.09.12 de liviudascalu din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2011 O vacanta superba — scris în 06.09.11 de ildiko din LUGOJ - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Totul OK — scris în 05.09.11 de hajni din TG MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Conditii modeste — scris în 22.08.11 de am9 din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jul.2011 Liniste si relaxare — scris în 25.01.12 de dana2104 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Mare pacaleala! — scris în 25.07.11 de verginiacristea din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2011 Cititi cu incredere — scris în 27.06.11 de PHC din DEVA - nu recomandă