ATENTIE! Este o mare teapa acest asa zis hotel! Este de fapt o pensiune de o stea vanduta de agentiile din Romania ca hotel de trei stele. Noaptea umbla gandacii prin camera. Mancarea este jalnica: putina si proasta. Daca nu te trezeai devreme nu mai apucai! Seara cica era bufet suedez-un singur fel de mancare, uneori execrabil. Intr-o saptamana nu am avut nimic de mancare de trei ori. La desert, cinci zile din sapte, a fost pepene (cel mai ieftin fruct in Grecia, care la restaurante se da gratis la sfarsitul mesei). Atat!
Noi am fost si la Paralia Katerini la inceputul lunii, a fost si mai ieftin, conditiile mult mai bune, iar despre mancare... ce sa spun: numeroase salate (cel putin 10 ca aperitiv), sase feluri de mancare ca fel principal, supa, 5-6 feluri de prajituri (in fiecare seara altele) numeroase sortimente de fructe etc. Abia dupa ce am vazut pacaleala de la Anna Maria am inteles diferenta! Si apropos - nu exista parcare; sunt doar 4 locuri, iar pensiunea este amplasata pe o strada foarte ingusta, o fundatura, nu prea ai loc nici in strada pentru masina. Sfatul meu: alegeti hotelurile mari, ocoliti afacerile de familie!
Trimis de verginiacristea in 25.07.11 20:54:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Atena, Salonic, Nafplio, Tolo, Paralia Katerini
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (verginiacristea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2012 Relaxant — scris în 15.09.12 de liviudascalu din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Trist dar real — scris în 24.08.12 de doinademene din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2011 O vacanta superba — scris în 06.09.11 de ildiko din LUGOJ - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Totul OK — scris în 05.09.11 de hajni din TG MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Conditii modeste — scris în 22.08.11 de am9 din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jul.2011 Liniste si relaxare — scris în 25.01.12 de dana2104 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Cititi cu incredere — scris în 27.06.11 de PHC din DEVA - nu recomandă