In toamna vizitam pt prima data Veliko intr-o noapte de tranzit din Grecia spre Bucuresti si ne doream sa revenim cat mai curand. Insa nu am reusit decat in vara.
De data asta am stat trei nopti permitandu-ne sa vizitam mai multe si sa luam in considerare si o a treia vizita. Am fost cazati la hotel Anhea pentru a doua oara. Este un hotel de 2 stele chiar in centrul orasului intr-o cladire veche dar intretinuta.
Hotelul este foarte curat, cu un personal foarte promt si ospitalier. Pentru noi a fost exact ceea ce ne trebuia: locatie centrala (pentru a a junge usor cam peste tot), parcare, wifi, are o terasamicuta si intima plina cu flori .Este folosita special de clientii cazati. Terasa unde, daca timpul iti permite, poti servi micul dejun.
Ca un minus (dar pentru noi a fost in regula) este scara care face legatura intre receptie si etajul 1 si 2 (noi am stat la 2) deoarece este foarte ingusta si necesita atentie sporita in special seara (este luminata dar intampini probleme) Astfel ca pt familiile cu copii mici nu recomand aceasta locatie.
Micul dejun nu este prea diversificat dar pentru pretul platit este in limita bunaului simt.
Camerele sunt destul de spatioase, curate, mobilierul nu este nou dar ingrijit, asternuturile sunt curate si se vede ca au curatenie tot timpul.
Baia este micuta nexistand cabina dus, ci direct din perete (un alt minus major).
Este un hotel de tranzit sau daca pot spune mai bine pt cine isi doreste la un buget mai mic un hotel curat si dragut.
Trimis de dannas in 17.08.12 22:50:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Lion, Sunny Beach, Burgas
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dannas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dannas: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@Dragos: Hotelul are parcare in spatele hotelului. Nu e foarte spatioasa dar si hotelul e micut si intim.
- Dec.2017 Să nu vă deruteze singura lui steluță — scris în 03.03.18 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Hotel intim, curat, linistit si central! — scris în 06.08.15 de eliana77 din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Anhea, dragoste la prima vedere! — scris în 10.10.14 de dannaa din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O stea, dar stralucitoare! — scris în 06.10.14 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un sejur placut — scris în 18.08.13 de alinna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O sa revenim cu placere — scris în 13.08.13 de Elena_d din BUCURESTI - RECOMANDĂ