Situat la intrarea in Giurgiu exact dupa Lukoil pe partea dreapta, hotel Andaluzia ofera aceleasi conditii cu care ne-a obisnuit in ultimii 3 ani.
Cazarea in camera tripla cu 3 paturi single la 175 ron fara mic dejun. Se poate achita cash sau card si daca cereti vi se intocmeste factura. Daca am fi ramas si la mic dejun pretul ar fi fost 195 ron.
Camera tripla de dimensiuni medii, baie mare, acces in camera pe baza de card, aceeasi curatenie desavarsita, prosoape albe, consumabile la baie, ac split care functioneaza ireprosabil, minibar cu bauturi (care se platesc suplimentar), paturi confortabile, lcd, mocheta in camera, wi-fi, parcare in fata restaurantului (care este situat la parter).
Ca probleme as semnala apa care se scurge din cabina de dus (boala de care sufera multe hoteluri dotate cu cabina de dus) si faptul ca a durat putin pana am potrivit temperatura apei la dus.
Daca vor mentine aceleasi conditii si in viitor nu ne vor da ocazia sa ii ocolim.
Trimis de codrin in 30.08.13 18:38:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (codrin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Autorul acestui articol a încărcat recent un al treilea set de impresii din această destinație.
AmFostAcolo sprijină și încurajează astfel de "actualizări", considerându-le benefice pentru evidențierea evoluției în timp a calității serviciilor și condițiilor oferite etc.
Cum însă Regulamentul nu admite 3 sau mai multe seturi de impresii CU NOTE din partea aceluiași autor (vezi punctul B. 10) - articolul cel mai vechi fi republicat FĂRĂ NOTE (ptr a respecta regula "maxim 2 seturi de evaluări ale unei destinații de cazare din partea aceluiași „evaluator" sau din același „grup”).
- Dec.2013 Concert manele toata noaptea — scris în 27.12.13 de andr5 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2013 Hotel Andaluzia – bun pentru tranzit — scris în 04.07.14 de biancuta din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Tranzit al doilea an consecutiv — scris în 26.08.12 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Frumos — scris în 04.09.11 de narcisa din BACAU