Am mers al doilea an la Hotel Ambasador. Ca impresie generala este ok. Cam de nota 8.
Fata de data trecuta a aparut o piscina in spatele hotelului. Este bine intretinuta, cu sezlonguri si paturi de jur imprejur.
Au pentru copii niste programe karaoke, dans etc, deci daca va duceti cu copii mici poate ii antreneaza cit de cit.
In camera curat, AC (care facea un zgomot destul de mare, dar am descoperit ca vibra o tabla si am rezolvat singur), frigiderul micut si un pic cam zgomotos. Patul este foarte mare dar cadrul metalic pe care sint puse saltelele se cam misca.
Mobilierul nou, pe jos aceeasi gresie dar nu e o problema asta.
Televizorul cam cit un monitor de 17 inch cu posturile prin Dolce. Se vedeau cam 10 posturi restul erau blocate. Am tot intrebat la receptie care e treaba dar, desi au promis ca trimit pe cineva, nu s-a intimplat nimic.
Ajungem la prosoape. Aici aveti mare grija. La sosire nu m-a dus capul sa numar cite prosoape sint. In fiecare zi mi s-au schimbat prosoapele. La plecare a descoperit femeia de serviciu ca lipseste un prosop. Asa ca aveti grija si numarati zilnic sa nu va treziti cu probleme.
Asta m-a cam deranjat, cind mi s-a spus poate am din greseala un prosop prin bagaje, de imi venea sa arunc valizele sa le deschid acolo la receptie sa cautam prosopul minune.
Folosti cu incredere seiful din camera (sa tineti bani, acte ec)
Am avut doar micul dejun. Mancarea acceptabila. Gasesti cite ceva sa te saturi dar nu cred ca merita 36 lei pe zi de pers.
Vederea la mare o stiam. Merita sa dai un pic in plus sa vezi marea si ai avantajul sa ai umbra dupamiaza. Oricum fara aer nu se poate sta in camera si banuiesc ca pe partea cu lacul unde bate soarele pina seara este destul de cald.
Aproape de plaja, 2-4 minute pina la mare.
Ca un bonus mi-au dat voucere pentru o zi la sezlongurile de la plaja din fata hotelului.
Dupa mintea mea la 600 lei pe noapte puteau sa dea pentru toate zilele sezlonguri.
Per total, dupa cum am zis, ok dar nu ca hotel de 4 stele si pretul pe care il cer. Dar la Mamaia platesti locatia, vederea si apoi conditiile.
Trimis de meronem in 31.07.17 14:42:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (meronem); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26248300 N, 28.61829700 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 84&ridAnt=79936
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Ma tot mir cum pot sa ceara hotelierii romani atatia bani pentru nimic. 600 de lei pe zi. Si sa mai aiba tupeul sa insinueze ca ai pus in bagaj un prosop de 20 de lei.
Pentru priveliste, eu am stat anul trecut la Amfiteatru si am platit 550 lei pentru 6 nopti.
Am fost la acest hotel in ultimii 6 ani si, referitor la voucherele pentru sezlong pe plaja, cred ca v-ati pacalit (sau, si mai grav, nu ati fost informati de la receptie) deoarece acestea se dau ZILNIC pe intreaga perioada a sejurului.
@Caralumba: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
@cristina47:
” Ma tot mir cum pot sa ceara hotelierii romani atatia bani pentru nimic. 600 de lei pe zi.
Atata timp cat exista cerere, de ce sa nu ceara?!
Nu e vinovat cel care cere...
@Caralumba: Asta e tare. Dar asta e romanica. Ce sa ii faci. Bine (sau nu e bine) ca nu am avut prea mult soare sa dau prea multi bani la sezlonguri. Oricum multumesc.
- Aug.2022 O experință plăcută dar de nerepetat ! — scris în 11.08.22 de ux126607 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 16.08.20 de Dorel13 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2019 Minunat la Hotel Ambasador din Mamaia — scris în 26.06.19 de iuliana 21 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta — scris în 06.08.18 de NicoaraA din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamagire totala — scris în 21.08.16 de Amalie din NORWAY - nu recomandă
- Aug.2016 Atentie! Acesta NU este un hotel de 4*, ci de maxim 2* — scris în 14.08.16 de CarmenAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Conditii de cazare foarte bune — scris în 04.08.16 de sun78 din VIDELE [TR] - RECOMANDĂ