Ne-am intors ieri din minunatul sejur in statiunea Mamaia -hotel Ambasador. Cazarea s-a facut relativ repede, am avut camera cu trei paturi, vedere la mare si mic dejun + bonuri valorice. Camera mare, curata, aternuturi alb imaculat, prosoape albe si destule, frigider mare, baie cu cada, de asemeni-mare. Uimiti am fost cand am vazut toate acestea... mai cu seama ca am mai fost in Mamaia la alte hoteluri de aceeasi categorie. Curatenie zilnic, prosoape zilnic, totul perfect.
Masa: mic dejun -bufet suedez indestulator, totul proaspat, sucuri, lapte batut, lapte dulce, ceai multe sortimente, cereale, cafea, paine feliata alba, neagra, aparate de prajit paine functionale, mezeluri multe feluri, masline, unt, gem 3-4 feluri, cascaval, omleta, ochiuri, rosii, castraveti, desert- fructe pepene galben, pepene rosu. restul meselor au fost in sistem bonuri valorice... un pic cam scump... dar avand in vedere ca suntem la mare... am trecut cu vederea. De asemeni au fost variate, multe sortimente de friptura, de porc, vita si mult peste. Desertul bun, proaspat, inghetata delicioasa, prajituri mari si gustoase.
Plaja aproape de hotel, intrarea lina in apa, sezlonguri si umbreluta 20 lei... iar daca n-ar fi fost in unele din zile haos de la Kudos chiar era totul perfect. Kudos este un beach bar care emana muzica si haos de se auzea din toate hotelurile. Parcarea ok in dreptul hotelului, pazita. In concluzie- noi ne-am simtit excelent aici si recomand cu caldura acest hotel spatios si linistit!
Concediu placut celor care alegeti sa va petreceti concediul aici!
Trimis de Claudia O. in 02.09.13 16:35:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia-hotel Dacia Sud, Tomis, Astoria.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Claudia O.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26248300 N, 28.61829700 E - neconfirmate încă
- Aug.2022 O experință plăcută dar de nerepetat ! — scris în 11.08.22 de ux126607 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 16.08.20 de Dorel13 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2019 Minunat la Hotel Ambasador din Mamaia — scris în 26.06.19 de iuliana 21 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta — scris în 06.08.18 de NicoaraA din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2017 Iar la Ambasador — scris în 31.07.17 de meronem din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire totala — scris în 21.08.16 de Amalie din NORWAY - nu recomandă
- Aug.2016 Atentie! Acesta NU este un hotel de 4*, ci de maxim 2* — scris în 14.08.16 de CarmenAN din BUCURESTI - nu recomandă