Ne petrecem concediul la Mamaia de cativa ani, impreuna cu cei doi copii ai nostri (baiat si fata). Dupa ce, in anii trecuti am fost cazati la gazde (copiii erau mici si doream sa avem bucatarie la dispozitie), dar si la pensiuni, anul asta am dorit cazare cat mai aproape de plaja pentru a putea fi cat mai de dimineata cu copiii la aerosoli. Ne-am informat, cunosteam zona si ne-am hotarat la Hotel Ambasador. Si ne-am bucurat ca am facut aceasta alegere!
Am rezervat prin agentie, la un pret bun (zic eu!), pentru 23-27 iulie, o camera cu pat suplimentar si mic dejun inclus. Am optat pentru vedere la mare fiind mari iubitori de briza si tabloul oferit de ea!
Cu o zi inainte, am sunat la hotel pentru a ne convinge ca totul este ok, am intrebat la ce ora sa ne prezentam, ni s-a spus ca in jur de 12, deoarece hotelul este plin. Zis si facut. Fiind luni, 23 iulie, cei care trebuiau sa plece se lasau greu despartiti de marea cea mare... La ora 12, ni s-a spus de la receptie ca inca nu s-a eliberat camera noastra (cu pat suplimentar). Ghinionul nostru ca vantul isi facea de cap atat pe plaja cat si pe mare, ca altfel am fi mers direct la plaja... Cazarea s-a facut la 13.30, fara probleme.
Camera frumoasa, curata, incapatoare, o priveliste superba, marea se vedea din pat! Ne-am instalat comod si asa a fost cele 5 zile cat a durat sederea noastra acolo. Totul functional in camera: frigiderul, aerul conditionat, uscatorul de par, televizorul. Poate ca nu suntem asa pretentiosi ca altii si deaceea ne-a placut si mobila cea verde de care se plang unii turisti; pentru noi a fost foarte functionala. Un plus culoarea si materialul perdelelor si coverturilor care se potrivea cu culoarea mobilei. Pe jos, gresie si covorase.
Baia incapatoare, renovata (mai putin cada, care ar trebui schimbata). Prosoapele folosite schimbate si curatenie in baie zilnic, in camera, nu! Lenjeria nu s-a schimbat pe parcursul sederii, poate si pentru ca s-a vazut ca nu era necesar.
Balconul dotat cu cele doua scaune de plastic, sarma si clesti pentru uscarea rufelor, despartit prin paravan de balcoanele vecine (un mare plus!). O priveliste superba de la balcon!
Micul dejun, bufet suedez, perfect! Restaurant placut, primitor, curat, frumos amenajat! Preparatele proaspete, erau pentru toate gusturile, nu puteai sa mananci din toate; legume, branzeturi, salam de mai multe feluri, oua, cereale, fructe de sezon (pepene), ceaiuri, sucuri, gem, dulceata, trei feluri de paine (prajitor de paine), cafea buna... Foarte multumitor!
Am uitat sa adaug ceva important, zic eu: parcarea. In prima zi ni s-a spus ca putem parca fara probleme in fata hotelului, in locurile libere. Asa am procedat, am gasit loc chiar langa intrarea in hotel. Un lucru care m-a impresionat placut, pentru Romania: intr-o seara am iesit cu masina si ne-am intors deja pe intuneric; locul nostru de parcare avea placuta ,,rezervat'' (am crezut ca a rezervat altcineva...); in momentul cand paznicul a vazut ca am sosit, ne-a invitat politicos sa ne ocupam locul de parcare, luand placuta ,,rezervat''!
Cand voi avea timp, voi atasa si ceva poze.
Pentru noi a fost perfect! Nu stiu ce pretentii poti sa ai sa nu-ti placa la Ambasador! Isi merita cu brio cele 3 stele.
Trimis de madalinac in 24.08.12 12:08:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (madalinac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26248300 N, 28.61829700 E - neconfirmate încă
@madalinac: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
@donnola: Sezlongurile sunt cu plata, 15 ron in cursul saptamanii si 20ron in weekend.
@madalinac: nu au plaja privata? sau reducere daca esti cazat la hotel?
@donnola: nu au plaja privata; nu au nici o reducere de genul asta...
Doream sa va intreb despre posibilitatile de distractie in zona pentru cei mici... gonflabile, parc... am o junioara apropiata de varsta unuia dintre copii dvs.
Multumesc!
@bigbrother: Au un mic parculet amenajat langa terasa restaurantului, dar H. Savoy (vecin cu H. Ambasador) ofera program pentru copii.
In rest noi mergeam in zona Cazino sau Satul de Vacanta.
- Aug.2022 O experință plăcută dar de nerepetat ! — scris în 11.08.22 de ux126607 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 16.08.20 de Dorel13 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2019 Minunat la Hotel Ambasador din Mamaia — scris în 26.06.19 de iuliana 21 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta — scris în 06.08.18 de NicoaraA din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2017 Iar la Ambasador — scris în 31.07.17 de meronem din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire totala — scris în 21.08.16 de Amalie din NORWAY - nu recomandă
- Aug.2016 Atentie! Acesta NU este un hotel de 4*, ci de maxim 2* — scris în 14.08.16 de CarmenAN din BUCURESTI - nu recomandă