Abia am venit de la Hotel Ambasador Mamaia. Primele impresii la cald. Personal foarte amabil. Am facut rezervarea pe internet direct la hotel.
Va recomand zona de nord a statiunii. Mult mai bine ca in centrul statiunii. Pe plaja curatel, pe strazi chiar curat. Aveti si posibilitati multiple de a manca: autoserviri, terase, restaurante. Magazine si zona de plimbare seara.
Sa revenim la hotel. Are toate conditiile de 3 stele. Adica: camere maricele, aer conditionat, baie cu cada reconditionata partial (cada mai veche), TV, frigider mare, balcon.
Probleme: mobilierul vechi (de 20 de ani) dar vopsit si reconditionat, si gresie pe jos in tot hotelul (chiar si in lift). Oricum nu deranjeaza.
In 5 zile au schimbat zilnic prosoape si de 2 ori asternuturile. Curatenie zilnic dar nu de nota 10.
Daca mergeti cereti camera cu vdere la mare, e un pic mai scump dar nu ai parte de zgomotul strazii.
Distanta pina la mare 50 metri.
Din camera nu ai sanse sa vezi rasaritul de soare pentru ca hotelul este asezat in spatele hotelului Savoy, dar vezi marea si nu ai soarele " peste tine " dupamiaza.
Am avut mic dejun inclus si nu am regretat. Bufet suedez fara mari pretentii dar cu mancare buna.
Intr-un cuvint, daca nu suferiti de finisaje, si alte chestii de 4 si 5 stele il recomand.
Plaja din dreptul hotelului curata si daca nu vreti la sezlong aveti si loc de cearceaf linga mare.
Trimis de meronem in 14.07.11 14:35:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (meronem); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26248300 N, 28.61829700 E - neconfirmate încă
Sa inteleg ca in luna iulie care e abia la jumatate ati fost cazat cate 5 zile la ambasador si 5 la comandor? asa reiese din informatiile dvs; iar la ambasador ati fost cu un copil de 8 ani in timp ce la comandor cu unul de 14...
Am fost cazat la un hotel si am dormit si la al doilea. Pot sa imi dau cu parerea altfel nu ma apucam sa scriu.
Dupa cum vedeti am pozat ambele camere.
Alte amanunte nu dau. : -)
- Aug.2022 O experință plăcută dar de nerepetat ! — scris în 11.08.22 de ux126607 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 16.08.20 de Dorel13 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2019 Minunat la Hotel Ambasador din Mamaia — scris în 26.06.19 de iuliana 21 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta — scris în 06.08.18 de NicoaraA din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2017 Iar la Ambasador — scris în 31.07.17 de meronem din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire totala — scris în 21.08.16 de Amalie din NORWAY - nu recomandă
- Aug.2016 Atentie! Acesta NU este un hotel de 4*, ci de maxim 2* — scris în 14.08.16 de CarmenAN din BUCURESTI - nu recomandă