Am fost cazati in perioada 4 iulie-12 iulie 2010. Am ajuns la ora 10.15 si in 20 de minute am fost cazati. Curatenia se facea zilnic, temeinic, prosoapele schimbate zilnic iar asternuturile peste 2 zile (de trei ori in tot sejurul). Camera arata civilizat, baia renovata, peretii curati, mobilier restaurat, lenjeria si prosoapele de foarte buna calitate. Privelistea superba (am avut camera cu vedere la mare, care se putea alege de la agentie, cu un tarif putin mai mare). Am inteles ca aceste camere (cu vedere la mare) au si baile renovate, cele cu vederea spre lac nu sunt modernizate.
Nu am avut masa, asa ca nu ne putem exprima pararea.
Mentionez faptul ca, nu am dat nimanui spaga.
Este un hotel bun, vom reveni cu siguranta.
Trimis de bobita in 14.11.10 23:53:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bobita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26248300 N, 28.61829700 E - neconfirmate încă
- Aug.2022 O experință plăcută dar de nerepetat ! — scris în 11.08.22 de ux126607 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 16.08.20 de Dorel13 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2019 Minunat la Hotel Ambasador din Mamaia — scris în 26.06.19 de iuliana 21 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta — scris în 06.08.18 de NicoaraA din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2017 Iar la Ambasador — scris în 31.07.17 de meronem din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire totala — scris în 21.08.16 de Amalie din NORWAY - nu recomandă
- Aug.2016 Atentie! Acesta NU este un hotel de 4*, ci de maxim 2* — scris în 14.08.16 de CarmenAN din BUCURESTI - nu recomandă