Este al patrulea an de cand ne bucuram de ospitalitatea personalului si al patronilor de la hotelul Amalia, din Eforie Nord.
Am ales si in acest an aceeasi destinatie de vacanta, intrucat am fost foarte multumiti de seviciile prestate. Pe langa confort si servicii, ne-am bucurat de o atmosfera destinsa, oferita de intreg personalul, cat de si patroni, familia Gurgui.
In fiecare zi meniul a fost diversificat, nelipsind zilnic gratarul.
Hotelul beneficiaza de toate dotarile necesare unui hotel de trei stele -aer conditionat, televizor, frigider, uscator de par, balcon, sezlong.
Vom reveni cu mult drag si la sfarsitul lunii august. Le multumim pentru primirea care ne-au facut-o an de an si promitem ca vom reveni cu multa placere de fiecare data!
Trimis de corinamarcu in 08.07.12 12:49:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinamarcu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.07478000 N, 28.63215100 E - neconfirmate încă
Multumim pentru impresii. Cateva fotografii s-ar putea atasa?
@corinamarcu: eu am stat 2 sapt si nu mia placut deloc in acest hotel. patronul este un [...]. daca vrei o camera buna la ejt 1 sau 2 trebuie sai dai spaga, mancarea este horibila si nu are mancare pentru oameni cu diabet. sati departe de acest hotel. nu mam simtit deloc bine in acest loc si procedurile nu sunt grozave. evitati acest hotel ca este naspa. sper sa ma ascultati ca nu este gluma. patronul este [...]
@ionutica,
faptul ca nu-ti place mutra patronului, sau faptul ca nu ti-a placut locatia... nu am cum sa contest! Fiecare cu "gustul"lui, cu pretentiile lui, cu asteptari peste masura...
Nu am sa incerc sa ridic in slavi pe nimeni si nimic... adica locatia sau personalul... insa da-mi voie sa -mi justific notarea ecoului tau cu -1 din parte-mi!
Sunt intamplator localnica, tot intamplator cunosc patronul acestei locatii, personalul si locatia in sine...
Este trist sa citesc un asemenea ecou, total deplasat si este strict parerea mea, raportat la ceea ce ofera Vila Amalia! Utilizatorii acestui site, citind ecoul ar putea intelege, sau mai rau, chiar a crede veridicitatea vorbelor aruncate... asa, doar pt a ne afla oarecum in treaba!
Nu-i nici frumos, dar mai ales nu-i util... nimanui, in a se exagera si inca in asemenea hal!
Am o singura intrebare; care a fost costul sejurului?! Desi pot sa va raspund chiar eu... 1/2 din pensie, nu-i asa? Stiu, pentru simplul fapt ca practic si eu acest gen de turism, prin Casa de Pensii, unde pt o suma modica sunt cazata la 2 sau 3*/uneori... dar fara piscina interioara si tot cu 3 proceduri acceptate...
Ori Vila Amalia are un corp de cladire clasificat la 3* si un altul la 4*... ok... nu cred ca aveati pretentia sa stati in corpul de 4*, insa stiti ce face diferenta intre cele doua? La prima categorie nu au papuci si nici halat de baie...
Nici curtea aceea minunata, plina cu flori n-a fost pe gustul dumneavoastra?! Nici faptul ca este amplasata intr-o zona linistita pt care eu chiar ii invidiez?! Ca mancarea nu se ridica la nivelul unei cazari cu ultra-all, e foarte adevarat... insa 2 saptamani cu
- Jul.2024 Super concediu de 16 zile la hotel ,,Amalia" Eforie Nord — scris în 20.07.24 de ux134913 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Vacanță minunata — scris în 19.09.23 de Artemis 777 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanță și tratament — scris în 15.07.23 de ux129768 din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta minunata. — scris în 10.07.23 de ux129678 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Dezamagire totala — scris în 28.06.21 de Melu din CRISTURU SECUIESC [HG] - nu recomandă
- Sep.2019 Impresii despre șederea în hotelul Amalia Eforie Nord — scris în 21.09.19 de POLI2019 din FOCSANI - nu recomandă
- Oct.2017 Impresiile unui pensionar NEasistat social — scris în 20.10.17 de laura dobrescu din BUCURESTI