În luna iunie 2017 am fost cazaţi 5 nopţi la Hotel Aluniş Sovata. Am profitat de oferta de Rusalii a hotelului şi de zilele libere (care de fapt urmează să fie recuperate) de pe 1,2 şi 5 iunie.
Am revenit a 5 -a oară la acest hotel şi cu siguranţă vom mai reveni.
De ce?
În primul rând pentru apa sărată din piscine şi nămolul terapeutic, condiţii ,,sine qua non"a concediilor noastre la Sovata.
Am avut o cameră la etaj superior, o cameră dublă twin care ne-a oferit o imagine relaxantă asupra staţiunii şi naturii din imprejurimi. Hotelul dispune şi de sală de fitness şi de săli de conferinţă.
Masa a fost ok, iar prânzul de Rusalii s-a putut servi între orele 12-15.
Personalul a fost amabil, chiar extrem de amabil (ospătari, recepţionere, medic şi dna asistentă de la baza de tratament, personal de la centrul Spa) şi a rezolvat problemele ivite atât în situaţia noastră personală dar şi nemulţumiri nejustificate a unor clienţi furioşi la care am asistat.
Mulţumim, Sovata Aluniş!
Trimis de CATAAS in 08.06.17 11:37:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CATAAS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 Dezastru total: evitati aceasta locatie — scris în 04.12.23 de Veni,vidi,vici din CLUJ-NAPOCA
- Dec.2020 A fost o experiență excelenta — scris în 22.03.21 de ux119048 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Un concediu cu surprize neplăcute! — scris în 11.07.20 de ux116010 din PIATRA-NEAMT - nu recomandă
- Feb.2019 Nu recomand — scris în 04.02.19 de Liliana biscan din SUCEAVA - nu recomandă
- Dec.2018 Revelion reusit la Alunis, Sovata — scris în 15.01.19 de lili99* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Alunis Sovata dezgustator — scris în 20.07.18 de aurelian1 din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Jun.2018 Hotel Alunis Sovata — scris în 21.06.18 de DAN tudorica din SLATINA - RECOMANDĂ