Despre statiune parerea mea este frumoasa.
In ceea ce privesc preturile din statiune sunt cam mari (cele de la Lacul Ursu exagerat de mari: o bere la 0. 5l - 6lei; apa palta 0, 5l - 5lei, nestea 0. 25l - 7lei; o cupa de inghetata 2. 5lei).
Cazarea am avut-o la HOTEL ALUNIS in camerele renovate si am fost mutumiti. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele si lenjeria se schimba periodic.
Baza de tratament este noua personalul este dragut si amabil. Tratamentul este foarte bun si cu rezultate.
RESTAURANTUL ALUNIS LASA DE DORIT DEOARECE:
1) meniul nu este diversificat si este acelasi in fiecare zi cu mici schimbari la mancarurile gatite;
2) daca te duci la masa de pranz mai tarziu de ora 13: 00 risti sa nu mai gasesti cateva sortimente de mancaruri;
3) personalul de la restaurant nu este serviabil (astepti foarte mult timp pana ti se ia comanda si se aduce) ;
4) in tot restaurantul se gasete o singura oliviera pe care personalul nu are nici macar amabilitatea sa o aduca la mese, trebuie sa alergi tu dupa ea;
5) am avut bilet cu tichete valorice incluse pentru toate mesele
spre sfarsitul sejurului am constatat ca nu pot sa consum toate tichetele din motivele de mai sus (aceeasi mancare zi de zi, mancaruri lipsa din meniu) si am intrebat la receptie si restaurant daca la plecare imi pot da contravaloarea bonurilor ramase. Mi s-a spus ca da dar cu un comision de 30% (de ex la 100 lei imi opreau 30 lei). Eram cu un grup de prieteni care nu mai aveau bonuri si le-am dat eu bonuri in schimbul banilor.
Sefa de sala a venit cu amenintari ca ma da afara din hotel spunindu-mi ca daca vreau sa scap de bonurile ramase sa le schimb la ospatari sau sa iau mancare. Ce am facut eu gresit? Eu am platit o masa prietenilor mei.
A deranjat-o ca nu am schimbat la ea si a pierdut comisionul de 30%?
In privinta restaurantului si a mancarii m-au dezamagit total.
SFATUL MEU, DACA VENITI LA HOTEL ALUNIS – SOVATA, ESTE SA NU LUATI TICHITE DE MASA DEOARECE SUNTETI FORTATI SA MANCATI NUMAI IN INCINTA RESTAURANTULUI DE LA HOTEL SI SUNT ALTE RESTAURANTE IN STATIUNE UNDE SE MANINCA MULT MAI BINE SI LA PRETURI MAI MICI (TEREASA TURIST, TERASA BOEMA, TERASA DRACULA, TREI BRAZI).
Sa aveti concediu placut.
Trimis de irinav in 05.08.09 23:47:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinav); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ma amuza ce oameni [...] traiesc in tara asta... tu dak pe tine te deranja k ai bonuri de masa, de ce nu ti-ai luat din fiecare mancare cate una si nu-ti ajungeau 18 zile ca sa le gusti pe toate... dar asta e bucura-te k ai fost in concediu, si la urma ai mai vrut sa si duci bani aksa... adik ce ai sporolit... interesant k toate grupurile, toti clientii din strainatate au fost super multumiti... dar asta e dak nu ti-a dat nimeni bani pe tichete
mangificoks, atentie la limbaj. Esti inscris abia azi, asa ca e doar avertisment (singurul! la care ai dreptul; la recidiva urmeaza cartonasul): pe acest site sunt ingaduite doar "luptele" cu ideile celorlalti, si nu cu persoana care le-a exprimat (orice exprimare precum cea stearsa de mine mai sus este considerata atac la persoana si taxata in consecinta)
Un alt lucru care nu e tolerat pe acest site este limbajul de mirc. Fa te rog un efort si scrie pe viitor fara sa faci economie de cele 3-4 litere lipsa, daca nu de dragul limbii tale materne, macar din respect pentru comunitate.
- Dec.2023 Dezastru total: evitati aceasta locatie — scris în 04.12.23 de Veni,vidi,vici din CLUJ-NAPOCA
- Dec.2020 A fost o experiență excelenta — scris în 22.03.21 de ux119048 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Un concediu cu surprize neplăcute! — scris în 11.07.20 de ux116010 din PIATRA-NEAMT - nu recomandă
- Feb.2019 Nu recomand — scris în 04.02.19 de Liliana biscan din SUCEAVA - nu recomandă
- Dec.2018 Revelion reusit la Alunis, Sovata — scris în 15.01.19 de lili99* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Alunis Sovata dezgustator — scris în 20.07.18 de aurelian1 din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Jun.2018 Hotel Alunis Sovata — scris în 21.06.18 de DAN tudorica din SLATINA - RECOMANDĂ