Din greseala am incercat sa am un concediu minunat in aceasta tara minunata. Intradevar concediul la hotelul alunis va ramane o experienta unica. Inca din parcarea hotelului am fost intampinat de o persoana cu o anumita culoare a pielii care m-a informat ca primaria locala a hotarat sa mai faca niste bani din parcarea masinilor. Adica ce noi e mai fraieri, daca mazare la mamaia a pus bariere noua nu ne trebuie bani. Sa plateasca. Sa traiasca si copilasii nostri.
La receptie ori alegi pensiune completa ori bonuri valorice. Primesti niste cartoane ca la jocul monopoli. E interesant. Cred ca turistii straini, daca or fi, ca eu nu am vazut, or sa atinga nirvana. Daca urcati in hotel cu bagajele folositi liftul din dreapta ca ala din stanga face figuri. Cea mai frumoasa parte urmeaza a doua zi dimineata cand trebuie sa te vada doctorul sa stabileasca procedurile de tratament. E un doctor si o asistenta la tot hotelul. Stai la coada ca la lapte in timpul lu nea nicu. E bestial. Poti socializa cu alti cetateni la fel de multumiti ca si tine. Toti se intreaba de ce sunt umiliti in halul asta. De fraieri.
La masa daca ai bonuri valorice fumatorii stau la un loc cu nefumatorii si copiii. Explicatia a fost tipica: vorbiti cu doamna directoare. Eu cred ca majoritatea copiilor care vin in hotel fumeaza. Copilul meu nu fuma dar o sa rog pe cineva sa il invete. Sa fie si el cool.
Urez celorlalti locuitori din gradina lu udrea sau de prin alte gradini sejururi minunate dar sper in locuri mult mai civilizate. Sa traiti bine.
Trimis de cristian7481 in 16.08.10 10:46:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristian7481); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
inteleg ca ai luat masa acolo; de ce nu ai acordat si la acest punct nota?
La noi, despre partea cu nefumatorii - legea a fost adoptata ca sa dea bine la UE, in rest...aplicabilitatea ei e sublima, dar lipseste cu desavarsire, am constatat-o peste tot la noi. De exemplu, la OMV, in decembrie, am preferat sa stau la mesele de-afara, desi erau -15'C; barmanul mi-a zis ca nu vine, ca e frig, i-am replicat ca daca eu nu crap acolo, stand la cafea, nu moare nici el 3 secunde cat dureaza sa-mi lase comanda, altfel nu stau. Inauntru, buninteles, era un smog sa-l tai cu cutitul..
Am fost anul trecut spre sfarsit de iulie si am fost multumita de cazare. masa, tratament. e adevarat ca era coada la consult medical, dar au fost conditii foarte bune de tratament. Bineinteles ca fac comparatie cu alte statiuni din tara, sau chiar cu hotel Bradet care e mult mai rau. Si apoi strandul de la lacul Ursu e nemaipomenit, te tine la suprafata chiar daca nu stii sa inoti, e inconjurat de verdeata. atmosfera curata. practic e peste un sejur la mare.
Mi se pare atat de trist si in acelasi timp atat de ilar articolul asta... E reprezentativ din pacate pentru ceea ce se intampla in turismul romanesc care pentru altii "merge atat de bine"
Felicitari pentru recenzie. Ma gandeam sa scriu si eu una insa ar fi sunat probabil exact ca a ta, deci probabil ca nu-si mai are rostul. Eu sincer nu inteleg cam ce standarde pot avea cei care acorda prin recenzii calificative atat de bune acestui hotel.
- Dec.2023 Dezastru total: evitati aceasta locatie — scris în 04.12.23 de Veni,vidi,vici din CLUJ-NAPOCA
- Dec.2020 A fost o experiență excelenta — scris în 22.03.21 de ux119048 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Un concediu cu surprize neplăcute! — scris în 11.07.20 de ux116010 din PIATRA-NEAMT - nu recomandă
- Feb.2019 Nu recomand — scris în 04.02.19 de Liliana biscan din SUCEAVA - nu recomandă
- Dec.2018 Revelion reusit la Alunis, Sovata — scris în 15.01.19 de lili99* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Alunis Sovata dezgustator — scris în 20.07.18 de aurelian1 din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Jun.2018 Hotel Alunis Sovata — scris în 21.06.18 de DAN tudorica din SLATINA - RECOMANDĂ