Abia ce m-am intors dintr-un sejur petrecut la Sovata, la Hotel Alunis (am profitat de minunata oferta pe care o au in momentul de fata).
Ce pot sa spun? Este superb. Am stat in camerele renovate, confort exceptional. Restaurantul, servirea, mancarea toate au fost peste asteptari. Chiar m-am simtit bine.
Baza de tratament a fost cireasa de pe tort. Piscina este imensa, si pe langa asta - accesul la jacuzzi, la bazinul cu apa sarata, la sauna, la masaj... Toate ingredientele unei vacante perfecte.
Recomand cu caldura!
Trimis de florinmihai* in 15.07.10 19:37:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florinmihai*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Da, o sa le postez. M-am intors direct in "febra" muncii si n-am apucat sa ma ocup de nimic momentan.
Salut,
Urmeaza sa plec saptamana viitoare la Alunis, cazare camera renovata. As vrea sa stiu cu mai multe amanunte cum sunt cele renovate (baia, frigider, balcon, lenjerie, curatenie... detalii ce intereseaza femeile de obicei) Nu vreau sa imi para rau ca am ales Alunis.
Adica defineste "confort exceptional". Daca ar exista si poze ar fi minunat.
Multumesc.
@deza - nu e musai - mai ales dacă ții seamă că de când a scris el aici au trecut cam șase ani și în tot acest timp, multe condiții se pot schimba. În plus, omul zice că a fost „la ofertă”. Păi dacă dai un preț mai scăzut, cred și eu că și așteptările sunt ceva mai relaxate.
- Dec.2023 Dezastru total: evitati aceasta locatie — scris în 04.12.23 de Veni,vidi,vici din CLUJ-NAPOCA
- Dec.2020 A fost o experiență excelenta — scris în 22.03.21 de ux119048 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Un concediu cu surprize neplăcute! — scris în 11.07.20 de ux116010 din PIATRA-NEAMT - nu recomandă
- Feb.2019 Nu recomand — scris în 04.02.19 de Liliana biscan din SUCEAVA - nu recomandă
- Dec.2018 Revelion reusit la Alunis, Sovata — scris în 15.01.19 de lili99* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Alunis Sovata dezgustator — scris în 20.07.18 de aurelian1 din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Jun.2018 Hotel Alunis Sovata — scris în 21.06.18 de DAN tudorica din SLATINA - RECOMANDĂ