Simona HALEP - The QUEEN of Wimbledon sau visul mamei ei
La foarte cald, este imposiobil sa nu fii emotional!
Prima romanca ce castiga Wimbledonul! Se numeste, cum altfel SIMONA HALEP!
Si in ce fel! 6-2 6-2! 55 minute!
Si contra cui in finala? Contra Serenei Williams - cea mai mare jucatoare a tuturor timpurilor!
Ce motivatie a avut! VISUL MAMEI EI!
A fost impecabila!
Sa te gandesti sa iti schimbi / adaptezi stilul si sa si reusesti este magnific! Este greu poate de realizat ce inseman asta cu adevarat. Cata munca dedicata acestui scop super specializat!
Sa castigi fara un mega nume de antrenor alaturi! Uluitor!
Sa apari in Hall of Fame!
Intre 5 miliarde de pamanteni, sa fii, tu, Simona HALEP, the best!
Regina, The QUEEN!
In loc de campanii ale politicienilor, ne trebuie campanii pentru sport!
Ce reclama pentru ROMANIA!
Gata, va las cu Simona prezentand trofeul in fata fanilor, se vede tricolorul pe fundal!
Bravo, bravo, bravo SIMONA HALEP! Un model, o invingatoare, o mentalitate de nr. 1, ai numai de invatat de la acest om fara egal, de o meodsetie incredibila pentru cine a ajuns sa fie in lume, pe planeta! Poti invata numai ascultand ce spune!
Bravo, bravo, bravo!
Multumim! Multumim! Multumim! Suntem tare mandri ca suntem romani in asemenea momente,
La mai mare!
Trimis de Dan&Ema in 13.07.19 17:38:47
Bravo, Simona! Un moment de mare bucurie pentru noi, un moment de glorie pentru fantastica noastră jucătoare!
Felicitări și ție pentru aceste rânduri, Dan! Este un moment care trebuie ținut minte și care trebuie sărbătorit așa cum se cuvine, astăzi am trăit clipe magice alături de marea noastră campioană!
Suntem mândri de Simona Halep, suntem alături de ea permanent și îi dorim mult succes în continuare! Haaaai Simona! Bravo, bravo, bravo!!!
” 6-2 6-2! 55 minute!
" Prea bun, prea ca la ţară" Speram la o victorie a Simonei, dar nu mă gândeam să o obţină în aşa manieră.
@Dan&Ema: Si eu speram la victorie, dar ma gandeam ca va fi o lupta pe viata si pe moarte!
Nici nu am apucat sa am emotii!
@Dan&Ema: " What a mom! "
Bravo, Simona! Ai făcut fericiți românii de pretutindeni! Bravo, Mama lu' Simona!
@traian. leuca:
Eu am mizat pe 6-1 6-1 dar Serena - scos dublu. Si miza nu am facut-o in timpul meciului la 4-0!
Bravo, Simona! Ne mandrim si ne bucuram ca Romania mai are sperante!
- May.2023 … celor ce poartă în pântec, IUBIRE — scris în 07.05.23 de Alex_Macedo din BUCUREşTI-ORADEA
- Oct.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a VII-a: de la bordel la hamburger nu-i totuși o cale prea lungă... — scris în 22.06.20 de Costi din PITEşTI
- May.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a VI-a: muzică și tehnologie — scris în 13.05.20 de Costi din PITEşTI
- Apr.2020 Amintiri din trecut, din viitor… Paște în Orheiul Vechi — scris în 12.04.20 de iulianic din BUCURESTI
- Apr.2020 Flori și animale în spațiul citadin — scris în 12.04.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI
- Apr.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a V-a: alt subiect de sezon — scris în 11.04.20 de Costi din PITEşTI
- Apr.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a IV-a: subiect de sezon — scris în 07.04.20 de Costi din PITEşTI