Nu aveam de gând să scriu și eu (încă) un review legat de întâlnirea AFA de la Cinciș. M-aș fi mulțumit cu ecouri scrise la review-urile altora. Doar că văd prea multe discuții și cârcoteli (cum le zic unii) despre calitatea serviciilor de la Cinciș.
Astfel de discuții au fost și anul trecut, după întâlnirea de la Predeal, din acest punct de vedere asta fiind atunci o premieră, pentru că, deși motive de „cârcoteli” ar fi existat și la celelalte întâlniri, nu-mi aduc aminte ca cineva să fi insistat să le scoată în evidență.
Este evident pentru oricine că nimic nu este perfect, mai ales în România și, ca atare, indiferent unde, cum și de către cine s-ar organiza o astfel de întâlnire, imperfecțiuni ar apărea în mod inerent. Dar se uită, de către „cârcotașii” de serviciu, mai vechi, dar și nou veniți la „datorie” câteva aspecte esențiale.
Primul pe care l-aș menționa este faptul că nu trebuie să evaluăm serviciile primite ca și când am fi fost acolo în calitate de simpli turiști. Dacă am fi ajuns acolo în această calitate, am fi avut tot dreptul să ne manifestăm nemulțumirile față de tot ceea ce nu era conform cu standardele. Dar la o întâlnire AFA este ca și cum ai merge la o nuntă, ba mai mult decât atât și criteriile de evaluare ar trebui să țină seama de asta.
Unii consideră că noi, participanții le-am făcut gazdelor o favoare venind la ei, „umplându-le” buzunarele de bani, cum spunea cineva pe-aici. Dar poate că ar fi de luat în discuție și aspectul invers. Oare nu cumva gazdele ne-au făcut ele nouă o favoare deschizând hotelul doar pentru două-trei zile, printr-un efort pe care mulți alții l-ar considera inutil și păgubos? Cât despre „buzunarele umplute cu bani”, permiteți-mi să am mari îndoieli ...
De altfel, ca o paranteză, eu aș propune ca evaluările pentru cazare și servicii făcute la întâlnirile AFA să nu mai intre în rubricile corespunzătoare hotelurilor respective, ci într-o rubrică specială sau să aibă un statut separat, ca de altfel orice alt review despre o cazare și serviciile respective, oferite cu ocazia unor evenimente colective. De ce? Simplu, pentru că astfel de evenimente au loc în condiții diferite de cele normale, serviciile și prețurile corespunzătoare fiind oferite după negocieri prealabile și nu corespund celor obișnuite.
Revenind acum la subiect, îmi amintesc că anul trecut a apărut un grup de cârcotași care s-au plâns că hotelul nu-și merita cele trei stele, că serviciile oferite de restaurant nu au fost de calitate, că peștele nu a fost pește, că vinul a fost poșircă etc.
Asta în condițiile în care, de la bun început fuseseră precizate aceste condiții, care, în proporție de 99,9% au fost respectate. Atunci, în preambulul invitației de participare, se precizase că prețul și condițiile mai „populare” fuseseră alese pentru a oferi unui număr cât mai mare de membri AFA ocazia să participe la întrunire.
Anul acesta, propunerea venită din partea Admin a fost făcută în același mod: s-au prezentat de la bun început condițiile, s-au oferit toate amănuntele, dar cârcoteli tot au apărut.
S-a subliniat faptul că hotelul, închis pe perioada iernii se deschide special pentru noi, că personalul va fi redus și că aprovizionarea va fi mai sumară, motiv pentru care și meniul va fi unul fix.
Cu toate acestea, unii dintre cârcotașii de anul trecut (cei veniți și anul acesta, că alții n-au venit, pe principiul că decât să cârcotesc, mai bine stau acasă), cărora li s-au adăugat unii noi au găsit de cuviință să reia „discursul” de anul trecut, cu mici modificări: hotelul nu-și merită cele patru stele, prețurile sunt prea mari etc.
Cineva se plângea că micul dejun de sâmbătă, deși anunțat la ora 7:30, a fost disponibil abia la 8 fără câteva minute, ignorând faptul că personalul, la ora două dimineața, când m-am dus eu la culcare, era la datorie și nu cred că a plecat înainte de ora patru (dacă nu cumva au „furat” trei ore de somn pe mesele din restaurant). Și eu am coborât la 7:30, dar nu m-a deranjat că micul dejun nu era încă gata. A fost încă un prilej de bucurie, pentru că mi-am luat o cafea și am mai stat la taclale cu unii din cei prezenți.
Sunt convins că anul viitor, dacă se va mai organiza întâlnirea AFA și dacă ea va avea loc la un hotel de cinci stele, se vor găsi unii care să conteste cele cinci stele, alții nu vor uita că … in baie a curs apa pe jos (mai degrabă, mi s-ar părea motiv de plângere dacă apa ar fi curs pe sus sau dacă nu ar fi curs deloc =))), alții vor acuza faptul că prețul este prea mare (deși el este comunicat încă de la început, împreună cu toate condițiile), alții se vor plânge că localizarea e prea departe sau prea aproape și așa mai departe.
Ei bine, aceste atitudini sunt, după părerea mea, tipice românilor. Mai exact, unei anumite categorii de români, care, din păcate, fără a fi majoritară, este foarte vocală, astfel că dă impresia că este o categorie foarte numeroasă. Este vorba, de fapt, de acea categorie de români care știu doar să critice orice, privind de pe margine, fără însă a se implica în vreun fel, fără a pune umărul pentru a face ceva.
Am putea să îi numim chibiți, dar nu e termenul cel mai potrivit pentru că, așa cum îi definea cineva chiar aici pe sait, „chibiții sunt cei care stau pe margine și se mulțumesc să observe, tăcuți și atenți, fără să intervină”. Știți cum se spune: „chibiții trebuie să aibă două calități: să aibă țigări și să nu le pută picioarele”. Tocmai de aceea, categoria despre care vorbeam nu se potrivește cu termenul de „chibiț”, pentru că cei care fac parte din ea nu se mulțumesc să observe și nu sunt tăcuți, dimpotrivă, deși nu sunt mulți, vocile lor se aud mult prea tare, cacofonic, acoperind toate celelalte voci din jur.
Ba mai mult, se plâng că nu sunt lăsați să-și spună părerea, că li se pune pumnul în gură. Unul dintre ei spunea „… eu din cateva comenturi am blugii plini de suturi si de apropouri … ”. Trecând peste faptul că părerea mea este că blugii-i sunt plini de altceva, atitudinea de autovictimizare este o altă caracteristică a antichibiților. Da, antichibiți am hotărât eu să-i numesc pe respectivii, pentru că sunt opusul chibiților! Și la această atitudine de autovictimizare, se mai adaugă și cea de masochism, pentru că ce altceva putem crede despre cineva veșnic nemulțumit, care, în ciuda tuturor nemulțumirilor, spune așa: oricum stii ca voi fi prin zona la orice petrecere …
Păi, dacă nimic nu-ți place și ești veșnic nemulțumit, dar cu toate astea insiști să participi la evenimentele care te nemulțumesc, cum se cheamă asta?
Trimis de Costi in 27.03.16 10:38:13
29 ecouri scrise, până acum, la acest articol
ECOURI la acest articol
29 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Sunt curios daca sunt roman, minoritar, chibit sau antichibit sau cat din fiecare?
Eu am apreciat foarte multe locatii in cele aproape 200 de articole postate, la fel cum am criticat sau punctat, dupa caz, ce am gasit in neregula.
4 stele curate sunt Secret Garden Danesti, Casa Vero Vama, Best Western Timisoara, Phoenicia...
Este doar o parere, este filosofia mea de a scrie adevarul pe AFA. Ascult si aceste pareri, dar atat.
Voie buna tuturor.
Si de la mine ai si superbonus pt votul 14. Eu l-am pus cu negru si cu plus 1!
La obiect review-ul, o părere din off : am mai spus și o voi mai spune - 1. "Câte capete, atâtea păreri", 2. "Despre gusturi nu se discută" și 3. Ești 2 în casă și, după 40 de ani împreună, tot te mai hârâi câteodată!!!
Suntem 7 miliarde, cu cel puțin două "laturi" interioare, deci, cum am putea fi ÎNTOTDEAUNA de aceeași părere! "Curge dușul - nu curge, mâncare multă - nu ne-a ajuns mâncarea, camera mare - e prea mică încăperea, și mii și mii de alte păreri, gusturi, idei diferite!! De ce dracu' nu înțelegem asta și ne tot hârâim pe lucruri de nimic???
După o viață de sport, de profesor de sport, de mișcare sportivă, o afecțiune mă face să nu fiu prea sigur pe picioare, dar MĂ BUCUR DE FIECARE "IEȘIRE" pe care o fac! DE CE ATÂTA FRECUȘ, ATÂTEA AMBIȚII INUTILE???
Multă sănătate TUTUROR!
@Costi, pt. a face o paralela (desi stau sa ma gandesc daca sa-mi permit asta, vis a vis de tine) tocmai acest aspect am vrut sa-l subliniez si eu in articolul postat zilele trecute!
Ai punctat insa un lucru, lucru ce pe site nu ne este permis! Adica in a scrie un review de cazare despre aceeasi locatie, in contextul in care ar scrie 1-2 sau mai multe persoane aflate concomitent in aceasta, adica de un grup!
Asadar aici de ce ne este permis sa scriem despre o locatie, mai multor persoane, persoane care au fost concomitent/grup?! Hai ca m-am exprimat gresit! Sa scriem avem voie... sa notam/evaluam la asta fac referire... dar sunt fara cafeaua de dimineata si te rog intelege-ma! Ar fi corect, f. buna ideea ta, ca evaluarea sa se faca cumva separat/alta rubrica/etc., pt a nu duce in eroare prin notele acordate, potentialii turisti care ar dori sa beneficieze de serviciile lor! Care servicii, sunt convinsa ca atunci cand sunt la "foc continuu", adica in sezon, sunt la niste standarde...
Cunosc mecanismul de a deschide o unitate conservata peste iarna, a deschide "intermitent" este foarte greu... greu cu gasirea personalului/zilier ca nimeni nu plateste 10 luni pe cineva doar de amoru' artei, greu cu aprovizionarea, greu cu incalzirea unui asemenea hangar, s. a. m. d.
Acum daca e sa vorbim de costuri, ar fi necesar sa ne punem o singura intrebare; cam cat cred unii ca a costat incalzirea electrica prin pardoseala, pornita de marti pana duminica... eu am centrala electrica si vai mama mea
Apoi prin comparatie cu un Ibis, asa la intamplare, se stie costul, mai jos de 65/e noapte nu gasesti... si asta la unul verde... nu rosu, deci pretul chiar nu mi-a parut nejustificat... iar daca da, atunci am ales sa ma cazez in vila si gata!
Scuze pt aceasta interventie si scuze pt. eventualele greseli de ortografie, ca doar stiu cui m-am adresat! @Costi stiu ca esti exigent!
@Costi, dupa cum vad, dictonul AFA era sa se faca intalnirea in mijlocul tarii pentru ca sa poata ajunge toti userii acolo. @Carmen Ion zicea ca a dat bani in plus ca sa ajunga la Cincis-care nu e ici-colea. Daca, dupa cum s-a afirmat, 90% din participanti erau bucuresteni, nu era oare bine sa sa stabileasca mai intai din ce parte a tarii vin participantii si mai apoi sa se fixeze locatia? In ultimii ani, intalnirile au avut loc in Ardeal - Septimia Odorhei, Predeal, Poiana Brasov, Tarlungeni, Cincis), dar uzeri din Ardeal sunt f putini iar din Moldova si mai putini. Exista locatii frumoase turistice si in Constanta-Ploiesti-Pitesti-Craiova-Timisoara si nu mai treci muntii deloc.
@dorgo -
Mie mi-ar plăcea pentru Întâlnirea AFA 2017 o locaţie la malul mării (la marea noastră, pentru a nu se interpreta), chiar dacă întâlnirea are loc în extrasezon. Poate găsim un hotel mărişor (ca să încăpem toţi) deschis şi iarna. Preţurile ar fi acceptabile pentru toată lumea, incomparabil mai mici decât cele practicate în sezon.
Bucureştenii, majoritari, nu ar avea nimic de comentat referitor la distanţă, ajungând lejer şi rapid pe A2.
Pentru cei aflaţi la distanţe mai mari există aeroport, chiar dacă la alte costuri.
Ce zici: te bagi?
@maria55 -
Băgam [oricum] mâna-n foc pentru tine şi pentru Pepsi.
Încercam să-l conving pe domnul doctor să ni se alăture
@dorgo -
De la Constanta la Timisoara nu stiu exact cat este dar ochiometric nu e nici un gheseft fata de Cincis. Si sa stii, chiar a meritat la Cincis. Nu stiu acum cine puncta ca ne e usor sa mergem prin Europa (macar) dar ne e greu in tara noastra.
Stiu cum este la intalniri unde ne-a fost decontat si drumul (benzina), si masa, turul zonei gratis cu autocar si intrari asemeni prin diverse obiective. Stii ce a urmat la intors acasa? Tone de nemultumiri, practic nu a cheltuit fiecare decat daca a vrut mai mult de doua cafele intr-o zi sau o tarie in plus, cu toate astea organizatorii, dupa unii, meritau pusi la zidul infamiei.
Am o casuta la munte, am organizat n petreceri, cu tot tacamul, a la Cincis, sincer, au fost nemultumiti de un mar (chiar nu glumesc cu merele), de muzica, de glumele vecinului de leagan, de multe.
Am stiut ca o sa coste ceva intalnirea de la Cincis, am stiut distanta, am stiut in mare despre hotel, dar am venit sa cunosc oameni si sa revad locuri sau sa vad unele noi. Sincer, ma repet, a meritat din plin si sper sa-mi ajute stiu eu cine sa vin si anul viitor cand voi fi deja dintre veterani.
Poate vii si tu, eu n-am fost sigura pana am plecat din Bucuresti ca sotul poate merge, era si varianta sa fie chemat inapoi, dar cand iti doresti ceva, se realizeaza.
@nicole33 - Buna!
vezi Nicol, doctorul tot la terapii se gandeste... la talazoterapie de data aceasta, asa ca nu cred ca aveti sansa de izbanda.
@dorgo -
OK.
Sinceră să fiu, nu mă gândeam nici eu la o baie în mare în perioada respectivă. Sunt eu călită, dar nici chiar aşa.
@adrianbogdan
Cu sau fără talazoterapie, important era să-l conving să participe.
@Costi -
”Trecând peste faptul că părerea mea este că blugii-i sunt plini de altceva
Pentru ce ceea ce ai citat imi apartine, imi permit sa iti spun ca nu-ti face cinste o astfel de expresie, ca cea de mai sus. Cat despre ce contin sau nu blugii mei... te astept in Bucuresti, poti verifica.
De la vot ma abtin, minusul s-a acordat singur prin chestia citata de mine. Si ca sa iti citez un minus al tau... numai platitudini!
@dorgo - Călin, eu am scris în review că cele două zile de la Cinciş ne-au costat cca. 1.100 lei (şi asta stând la vilă!), aproape dublu faţă de Predeal, din care o bună parte a însemnat carburantul. În ideea asta am sugerat pentru întâlnirea de la anul (unde sper să ne cunoaştem totuşi!) găsirea unui hotel "mai pe calea ferată", mijloc de transport mai confortabil şi mai ieftin, mai ales că unii useri n-au maşină.
Am mai spus şi repet aici, contrazicându-l pe @Costi, că la Cinciş NU ne-au fost prezentate de la început toate condiţiile: dacă anunţul privind întâlnirea AFA a fost postat de Cornel pe 20 ianuarie, în schimb lista cu meniurile a apărut pe 16 februarie, la o zi după termenul de plată a avansului. Şi meniul a constituit, pentru mine cel puţin, o surpriză neplăcută şi care n-are nimic de-a face cu "nunta" de care pomenea @Costi : 50 lei pentru un fel doi cu sau fără salată+un desert şi fără băuturi mi s-a părut mult, chiar şi după includerea în preţ a unei beri şi a unei sticle de apă. Eu nu sunt băutoare, doar "mâncătoare" zdravănă, dar bărbaţii de la masa noastră (şi nu numai!) au tras din greu din licorile aduse de acasă - alţi bani...
După anunţarea meniurilor, pe firul de discuţie dedicat Întâlnirii AFA au apărut imediat comentarii pro şi contra, comparaţii cu preţurile practicate de restaurantele hotelurilor de patru stele etc. Iarăşi am intervenit (că n-am stare şi am afirmat că astfel de comparaţii nu-şi au rostul, pentru că nu e vorba de un cuplu ajuns întâmplător sau nu la Cinciş, ci de un grup de 100 de oameni, pentru care - după părerea mea - s-ar fi putut negocia un pachet turistic mai avantajos şi care să includă 2 nopţi de cazare cu demipensiune, nu numai cu mic dejun, mai ales că variantele de meniu de cină erau numai "Trei Doamne şi toţi trei".
Şi eu şi alţi useri am semnalat aspectele acestea, dar deciziile i-au aparţinut şi-i vor aparţine lui Cornel şi este dreptul lui să le ia şi dreptul nostru să le comentăm, mai mult sau mai puţin acid, după cum ne e felul , indiferent cum ne-am numi - cârcotaşi sau "antichibiţi"!
Poate că aşa suntem noi, românii, avem tot timpul ceva de obiectat, dar cred că la fel de adevărat este şi că un hotel trebuie să ofere permanent condiţii conforme cu stelele pe care le are, chiar dacă a fost special deschis în extrasezon pentru un anume eveniment şi indiferent dacă şi-a umplut sau nu buzunarele cu bani cu această ocazie. Dacă s-a angajat să ofere cazare şi masă unui grup, atunci n-are importanţă că au făcut efortul de a încălzi camerele cu 1-2 zile înainte, că s-au străduit să angajeze chelneri zilieri etc. Toate acestea fac parte din "bucătăria" lor, care n-are relevanţă pentru turist: el trebuie să primească serviciile pentru care a plătit.
Marea bucurie a (re) vederii rămâne însă, la fel şi aprecierile şi mulţumirile pe care TOŢI ni le-am exprimat faţă de Cornel şi colegii de site care l-au ajutat la organizarea evenimentului. Încă o dată, mii de mulţumiri! Ne-am simţit minunat, am socializat, am dansat, am fost în excursii, am admirat căpâlnencele şi lebedele, a fost foarte, foarte bine!
@Carmen Ion -
” Poate că aşa suntem noi, românii, avem tot timpul ceva de obiectat, dar cred că la fel de adevărat este şi că un hotel trebuie să ofere permanent condiţii conforme cu stelele pe care le are, chiar dacă a fost special deschis în extrasezon pentru un anume eveniment şi indiferent dacă şi-a umplut sau nu buzunarele cu bani cu această ocazie. Dacă s-a angajat să ofere cazare şi masă unui grup, atunci n-are importanţă că au făcut efortul de a încălzi camerele cu 1-2 zile înainte, că s-au străduit să angajeze chelneri zilieri etc. Toate acestea fac parte din "bucătăria" lor, care n-are relevanţă pentru turist: el trebuie să primească serviciile pentru care a plătit.
Marea bucurie a (re) vederii rămâne însă, la fel şi aprecierile şi mulţumirile pe care TOŢI ni le-am exprimat faţă de Cornel şi colegii de site care l-au ajutat
Superb tot ecoul, dar am zis sa nu-l citez pe tot! Corect si perfect expus tot! Saru'mana!
PS: m-am tinut de cuvant, am sters ecoul de pe FB.
@Carmen Ion - "Poate că aşa suntem noi, românii, "... tot mai saraci.
Asa ca, trebuie sa ne gandim la toate aspectele, eu, dupa capul meu econom, n-as refuza nici o intalnire la Nisipurile de Aur, in Bulgaria (e la 90 Km de Vama Veche), (tot noi suntem si pe-acolo), unde exista all-inclusiv, acolo se poate sta 3 zile la masa si balota non-stop putem pune si un butoi de bere pe masa si sa ne servim din el pana ni se uda pamapersii.
Cel putin la capitolul haleala nu va mai avea nimeni nimic de obiectat. Si preturile de acolo le cunosc (am fost de 5 ori)... sunt accesibile in extrasezon 17-22 euro/persoana/zi la hotel 3 stele (doar casa+masa). La grupuri de peste 6 persoane se fac reduceri de 10%, la grupuri mai mari, cred ca si mai mult.
Cred ca ANCA [...] stie mai multe, ea e experta in Bulgaria si are si o agentie de turism. (parca).
Sau, de ce sa nu facem la Eforie sau Venus, sau Neptun, sau Saturn? Acolo oare nu exista un hotel cu all-inclusiv sau macar demipensiune in martie-aprilie?
Stiti care e ce mai calduroasa localitate din tara? Mangalia.
@dorgo - Eu una ştiu precis că sunt mai săracă de când m-am pensionat , dar asta e strict problema mea.
Eu n-am plătit niciodată în medie 1.100 lei (aproximativ 246 eur) pentru 2 zile de concediu în străinătate, adică 123 euro/zi. În Grecia, anul trecut, am cheltuit pe 15 zile 1600 euro, şi includ aici totul, deci şi carburantul până în sudul Peloponezului. Cea mai scumpă excursie pe care am făcut-o a fost, din câte îmi amintesc, în Franţa, în Provence: 28 de zile (am mers cu maşina şi în Franţa am stat efectiv 21 de zile, restul pe drum) ne-au costat 4.000 euro - în medie revin 143 euro/zi.
România e mereu surprinzătoare!
În rest, aşa cum am spus, Cornel e cel care decide.
”În rest, aşa cum am spus, Cornel e cel care decide.
Până una alta, o decizie e DEJA sigură: pensionarii vor plăti între 50 şi 75% din preţul viitoarei întâlniri.
PRECIZEZ că mă refer, mai sus la pensionarii cu pensii mici-medii. Eventualele cazuri în care pensia e mai mare ca... venitul meu — vor plăti cât plătesc eu.
@Admin - E-o idee excelenta, caci greii (Marian, Cristina, Popescu Borsa, IonescuNic, Anca T, Georgi, Ileana, Motaneata, Valimi, Dananecula, Dorgo, Pepsi, Monica Anghelovici, Tora, Anca Teron, Valimi, Costi, Le maitre, Nashu, TraianS, etc) s-au cam retras de la scrieri si poze, si cred ca-ntr-un an, vei avea un VENIT cam mic /pe cap/de Admin/ de sait (si cam prea putini tineri in locul greilor au VENIT), asa ca exista si posibilitatea ca pensionarii sa intre pe gratis sau vor plati ceva simbolic asa ca la reviurile cu voturi 0 sau 1 (lei). E-un calcul matematic posibil, nu-i asa?
@DaRKruCS -
Ai primit cartonaş galben pentru jignire.
Ultimul tău ecou a fost şters.
@webmasterX - Helooo, fata de ce este in text, ceea ce a spus @DaRKruCS nu face subiect de galben, nici macar privit prin fanta de lumina! Desi nu-s "arbitru", pot macar sa comentez la deciziile lui daca il consider partinitor?
PS: Invitatia adresata autorului ramane valabila. Si plusez si cu o cafea
@papone
”Desi nu-s "arbitru", pot macar sa comentez la deciziile lui daca il consider partinitor?
În general răspunsular fi da - deciziile moderatorilor se pot contesta. De către cei în cauză, în special. Dar nu numai.
În cazul tău, particular, răsunsul e: Poţi, dacă ţii neapărat să vbeşti, ca de obicei, fără să ai habar.
Însă cum tu îţi faci un obicei - sau să-i zic titlu de nobleţe? :-) - din a contesta deciziile moderatorilor, primeşti un galben şi două zile în care poţi ţine companie, dacă vrei, pe bancă... altora ca tine :-)
@Costi -
”îmi amintesc că anul trecut a apărut un grup de cârcotaşi care s-au plâns că hotelul nu-şi merita cele trei stele, că serviciile oferite de restaurant nu au fost de calitate, că peştele nu a fost peşte, că vinul a fost poşircă etc.
Asta în condiţiile în care, de la bun început fuseseră precizate aceste condiţii, care, în proporţie de 99,9% au fost respectate.
Nu pot decat sa fiu de acord cu tine 100% Sarbatori cu bine!
@papone - merci man ca mi-ai tinut companie... pe banca Scuze de offffff, da' trebuie sa-i multumesc si webului pentru faptul ca mi-a dat un coleg de suferinta Nu era chiar necesar, ma descurcam si singur, da' ii multumesc pentru grija
@DaRKruCS - anytime. Când mai ai (ori aveţi)... nevoi, doar scrie/scrieţi :-D.
Te poţi baza pe noi, şi-n asta.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- May.2023 … celor ce poartă în pântec, IUBIRE — scris în 07.05.23 de Alex_Macedo din BUCUREşTI-ORADEA
- Oct.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a VII-a: de la bordel la hamburger nu-i totuși o cale prea lungă... — scris în 22.06.20 de Costi din PITEşTI
- May.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a VI-a: muzică și tehnologie — scris în 13.05.20 de Costi din PITEşTI
- Apr.2020 Amintiri din trecut, din viitor… Paște în Orheiul Vechi — scris în 12.04.20 de iulianic din BUCURESTI
- Apr.2020 Flori și animale în spațiul citadin — scris în 12.04.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI
- Apr.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a V-a: alt subiect de sezon — scris în 11.04.20 de Costi din PITEşTI
- Apr.2020 Povești cu și despre cuvinte - partea a IV-a: subiect de sezon — scris în 07.04.20 de Costi din PITEşTI