REZONABIL
În extrasezon la Lacul Sărat, Braila - pentru oameni care câștigă ușor banii
La finalul lunii noiembrie, 2024, șase persoane am fost cazate pentru două nopți în Complexul Alma Health and Spa Retreat Lacul Sărat - Brăila. Experiența a fost de poveste: un ochi râde, unul plânge!
Puncte tari: 1. Conexiunea hotelului cu baza de tratament asigură accesul la două piscine - cu apă dulce și din Lacul Sărat (gratuit), saună umedă - uscată și tot felul de cabinete cu tratamente - contra cost piperat! 2. Chef Antonio Passarelli răspunde de confortul culinar cu preparate interesante și este foarte comunicativ cu clienții - o gazdă bună, în cele 2 restaurante ale Complexului. 3. Camerele și băile cam înghesuite (pentru prețul per zi), dar compensează cu paturile confortabile și lenjeriile impecabile!!! 4. Apropierea de Mall și posibilitatea unei plimbări pe faleza brăileană face experiența mai plăcută! 5. Personalul amabil și curtenitor (mai ales angajații din SriLanka, săracii!) 6. Bineînțeles ca am trecut și monumentalul pod peste Dunăre - doar pentru priveliște!
Puncte slabe: 1. Nejustificat de scump! Mi-au lipsit: O priveliște frumoasă din restaurantul unde se servește micul dejun și din cameră - vedeam doar niște mormane de moloz în curtea clădirii vecine! ; 2. O stațiune tristă în extrasezon, cu nelipsiții câini vagabonzi rătăcitori! 3. Pentru buzunarele noastre, raportul preț-calitate a fost nesatisfăcător: 625 lei/ noapte cu mic dejun și acces la piscinele interioare … nu ne mai întoarcem!
Trimis de Creola in 24.11.24 19:34:17
- A fost prima sa vizită/vacanță în LACUL SĂRAT [BR]
- Alte destinații turistice prin care a fost: In drum spre locație - de la Vaslui -spre Tusnad - drumul ne-a purta prin pasul Oituz. Am oprit sa luam pranzul la Restaurantul Secuiesc din Tg. Secuiesc, laudat de alti turisti. Felicitari bucătăria pentru gulaș și șomloi!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Creola); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.21570320 N, 27.91847847 E - neconfirmate încă
Review nefinalizat - rog folosește linkul EDIT IMPRESII pentru a completa „datele tehnice” lipsă — nr. nopți, transport, preț/calitate etc
Suspendat până la conformitate
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 15940&hid=28022.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@webmasterX: Nu sunt un fotograf exersat - sunt poze de familie! Îmi pare rău!
- Sep.2024 Alma ok, as reveni la Braila — scris în 07.10.24 de lalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 Experienta a doua pensionare — scris în 29.09.24 de lumi_s_s70 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Hotel super cu mici probleme — scris în 13.06.24 de andreidodita din BARLAD - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Alma Health Brăila - un hotel nou dar prea scump pentru ce oferă — scris în 11.05.23 de aurel34 din IAșI - RECOMANDĂ