Camera la ora 11 era deja curata si ne-am putut caza fara a astepta. Am primit o camera mare cu balcon, o baie deosebit de mare si curata in comparatie cu multe alte hoteluri de 3 stele la care am mai fost. Faptul ca era pe o straduta la 100 metri de strada principala a facut sa avem parte de liniste atat ziua cat si noaptea.
In camere ni s-a facut curat zilnic inclusiv aspirat, lengeria si prosoapele ni s-au schimbat la 2 zile ceea ce nu ne-a venit sa credem.
Am fost placut surprinsi de tot multumim personalului care a fost extem de amabil si speram sa putem reveni si la anul.
Trimis de daya in 01.09.13 11:58:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Saturn hotel Sirena, hotel Cupidon
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@daya: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@daya: Am ajuns la hotel unde parcarea pt masina ne era deja rezervata ceea ce ne-a bucurat deoarece statiunea era ocupata la maxim.
Din ce stiu hotel Alllegro nu are parcare, '''parcarea deja rezervata'' era pe spatiul public deci tu ai platit ''rezervarea'' adica -spaga- pentru: hotel allegro, hotelul a platit pentru gabori si la randul lor pentru primar... @deia esti: ori angajat, ori, ... cineva din curtea scolii.
- Jul.2018 Frumos! — scris în 16.07.18 de buciumeanu din GALAţI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Foarte multumita — scris în 09.09.14 de mella din PUCIOASA-DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Hotel Ok, recomand — scris în 05.11.14 de Djbobo* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Superb — scris în 14.08.13 de Edy09 din CAMPULUNG - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nu mai merg acolo! — scris în 27.08.12 de Ema din BACAU - nu recomandă
- Aug.2012 Oribil — scris în 25.08.12 de elenaG din BUCURESSTI - nu recomandă
- Jun.2012 Bunicel — scris în 31.10.12 de afgp din BUCURESTI - RECOMANDĂ