Am fost intr-o excursie cu 7 nopti de cazare cu deplasare cu avionul cu operatorul Christian Tour.
Am ajuns intr-o ora in Corfu cu Aegean Airlines care mi s-au parut impecabili.
Surpriza neplacuta in Corfu este ca am facut 3 ore cu autobuzul pana la hotel, pentru că desi sunt doar 35 km pană la hotel ne-au purtat din hotel in hotel, pentru a-i lăsa pe alti turişti, iar noi eram ultimii.
Prima impresie: cam multă mizerie: peturi, hartii, pungi de plastic. Mă asteptam la mai multa curătenie pe insula paradisului. Multe clădiri părăsite sau dărăpănate.
La hotel a doua surpriză neplăcuta: desi am plătit o camera triplă (3 locuri intregi), aveam două paturi şi un pat de campanie. Nici nu era in hotel, ci deasupra magazinului Lola, cu intrare prin spatele clădirii. Camera era destul de curata, dar nu era sub nici o formă de 3 stele, cu greu i-aş da 2 stele. Baia mică si prost făcuta, la ora de vârf (seara, după plajă) nu este presiune la apă caldă. Lucrul bun era că avea vedere la mare si am hotărât sa o păstram.
Masa: am luat pachetul cu demipensiune, dar nu merită. Micul dejun sărăcăcios iar cina la fel de sărăcăciosă: două feluri şi bucătarul se uita chiorâş dacă luai de amândouă. Se mănâncă însă destul de bine la terasa Marina si e acceptabil ca pret.
Servicii: au făcut curătenie in camera, au schimbat o data si lenjeria si prosoapele. Un lucru foarte rau, la care nu mă aşteptam a fost faptul că sotiei i s-a furat un tricou mai aratos.
Lucruri bune: plaja si marea sunt excelente, oamenii sunt amabili, peisaje frumoase.
Lucruri care nu mi-au plăcut: cam multă mizerie pe insulă, închirierea unei maşini f. scumpă: 40 euro un Fiat Punto, croaziera scumpă 36 euro/ persoană şi fără mâncare sau răcoritoare măcar (spre comparaţie in Halkidiki in 2006 am plătit 27 euro/ persană dar am avut şi un prînz inclus)
Trimis de stefi in 15.09.09 19:22:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Hlkidiki, Macedonian Sun unde a fost impecabil
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.72026700 N, 19.67567400 E - neconfirmate încă
noi am fost cu acceasi agentie in acelasi loc, in acelasi zis hotel dar la sfarsitul lui iunie
cand ne-am intors, fiind foarte dezamagiti de cum se prezenta statiunea in sine si de mizeria din hotel am scris pe acest site si am postat poze... nu inteleg de ce nu v-ati uitat, ca sa nu patiti ce ati patit... noi incercand sa averitzam turistii
- Jul.2013 Concediu de aventura! — scris în 08.08.13 de lely din ORASTIE - nu recomandă
- Jul.2013 Acceptabil — scris în 30.07.13 de anidance din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2010 De evitat! — scris în 05.09.12 de Hertha din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2009 Agios Georgios Beach(sud) - statiune boema — scris în 24.09.09 de jwalker din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Nu e chiar asa de rau... — scris în 16.02.10 de sori2010 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 O vacanta care a facut cat am dat — scris în 27.08.09 de ralluka* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Experienta placuta la Hotel Alkyon! — scris în 13.08.09 de barsan lavinia din PLOIESTI - RECOMANDĂ