Dupa o calatorie de 15 ore, am ajuns la hotelul care s-a dovedit a fi exact cel din descrierile site-ului.
Privelistea este de poveste, cat cuprinzi cu ochii o mare azurie, strabatuta cand si cand de mici ambarcatiuni. Liniste, ideala pentru familii cu copii.
Camera de hotel a fost impecabila, cu servicii de curatenie zilnic, fierbator si cafea instant, atat cat ai nevoie dimineata sa te dezmortesti din somn cu o cafeluta bauta la sea view... baia incapatoare (nu cum gasesti de obicei), paturi confortabile si un balcon in care am petrecut cea mai mare parte a timpului stat in camera...
Restaurantul iti ofera o atmosfera boema, de restaurant elegant, cu servire ireprosabila, cu chelneri vorbitori de limba romana.
Plaja, chiar daca am strambat din nas ca este la 800 m de hotel, este superba, nici nu am fi simtit nevoia sa fie la doi pasi de camera...
Intr-un cuvant am petrecut una dintre cele mai reusite vacante, daca nu chiar cea mai reusita datorita conditiilor oferite si a serviciilor de cea mai inalta clasa.
Anul viitor vom reveni!
Trimis de Iulia K in 31.08.14 21:12:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Oceania Spa Resort, Psalkudia Bungalows, Villa Vita
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iulia K); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.98373810 N, 23.61016631 E - neconfirmate încă
@Iulia K: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Bine ai venit in marea familie AFA.
Ai un vot maxim de la mine, luand in considerare ca este bun review-ul tau. Poate mai multe detalii si ceva poze ar fi fost bine-venite!
Sincer, sunt dezorientata. Doua reviewuri, despre acelasi hotel, aproape unul dupa altul, cu concluzii diametral opuse. Niste poze nu exista, sa ne lamurim si noi?
@Iulia K: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@Iulia K - Te rog sa postezi cateva fotografii din camera, resort si plaja. Imi poti spune in ce tip de camera ai stat si nu in ultimul rand daca imi poti recomanda un anume corp de cladire din cadrul resortului?
- Aug.2014 5 stele la pastele cailor. — scris în 31.08.14 de prajiturica* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 5 stele 'cazatoare' — scris în 02.07.12 de pyhay* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Sejur Alia Palace — scris în 20.08.11 de CarmenVictor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Sejur-Alia Palace — scris în 20.02.11 de Tofi din CODLEA-BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Frumoasa Elada — scris în 31.08.10 de Flaviu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2010 O experienta placuta — scris în 03.03.11 de encristinel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2008 Frumos — scris în 19.01.11 de doda din BUCURESTI - RECOMANDĂ