Poate fi un hotel de vis
Un hotel cu peripetii.
Am plecat in vacanta cu parintii mei, incercand sa le ofer o vacanta deosebita, vara in Grecia.
Am ales acest hotel pentru ca mi s-a parut extraordinar pentru ceea ce cautam: liniste, relaxare, plaja privata, nisip fin, condiitii excelente si o mare ca in povesti.
Bineinteles ca nu a fost chiar asa cum ma asteptam, si asta numai din vina celor de la agentie care mi-au rezervat o camera tripla in loc de o suita (foarte platita de altfel).
Avocat de profesie, m-am descurcat foarte bine la fata locului si pentru o diferenta de bani, am avut o suita de lux, cu vedere la mare, cu o mica gradina in fata, cu doi portocali care strajuiau intrarea si cu un confort specific oricarui hotel de 5 stele.
Va sfatuiesc sa alegeti acest hotel daca rezervati camere junior suite sau suite, restul sunt varza (la nivel de 2 stele romanesti).
Mancarea este excelenta, locatia frumoasa, staful e ok, camerele foarte curate, multa liniste si nu prea am vazut conationali - un must have pentru mine in vacante.
In ceea ce priveste posibiitatile statiunii de distractie - nu trebuie sa aveti mari asteptari. Noi ne plimbam seara prin bazar si am mers in croaziera in jurul muntelui Athos.
Am mai fost in Kavala ( aprox.100 km ) si la Meteore.
Per ansamblu mi-a placut.
Trimis de gabhip in 08.03.08 12:22:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabhip); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
"restul sunt varza (la nivel de 2 stele romanesti)" - e chiar asa sau exagerezi (avand in vedere ca ti-a placut tie asa mult suita aia)?
Nu pot sa fiu sigura, la acest moment, pentru ca au trecut vreo 4 ani de atunci.
Tot ce pot sa-ti spun este ca prietenul meu cel mai bun a plecat la acest hotel cu familia lui acum 2 ani si a stat intr-o camera dubla superioara si a fost atat de incantat incat si anul trecut si-a facut vacanta tot la Alexandros, timp de 2 saptamani.
Cred ca este o alegere buna pentru vacanta.
Oricum in Grecia la 4-5 stele nu am avut conditiile unui hotel similar din Turcia, cu exceptia Complexului Sani Beach, dar pot spune ca marea si atmosfera mi-au placut mai mult in Grecia.
Multumesc pt raspuns.
Pe unde sunt marile si atmosferele mai frumoase prin Grecii?
PS: Mie 3 stele imi ajung, daca-s adevarate.
- Jul.2016 Nu ocoliti acest hotel, dar nu va asteptati sa fie de 5 stele — scris în 24.07.16 de Margareta Maria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Un concediu odihnitor — scris în 28.05.16 de Mirrabela din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un sejur placut — scris în 02.09.15 de Janos_MS din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Sejur odihnitor — scris în 25.06.15 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Neasteptat de frumos! — scris în 11.09.14 de rocsmart din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un concediu reusit — scris în 27.08.14 de daniela68 din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2014 O vacanta de vis la un pret accesibil — scris în 11.06.14 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ