Alcor Hotel4 / MENIU
Incantata de aceasta destinație
Am ales acest hotel văzând renovarea făcută, eu fiind client Vega și am devenit client fidel Alcor.
Primul an am constatat ca ca au remediat ceea ce au sesizat alți clienți, ne-am simțit foarte bine și ne-am gândit ca merita sa facem rezervare și anul următor... așa am făcut și am rămas plăcut surprinși sa găsim îmbunătățiri care nici măcar nu au fost sesizate de alți clienți.
despre SERVICII
Personalul foarte atent și profesionist.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am rămas surprinsă sa găsesc aceleași condiții ca la Vega, aceiași camera, dar cu mobiler nou.
Fata de anul trecut am găsit și completări făcute la solicitările clienților făcute sub forma de recenzii, exemplu uscător de costum baie, schimbare aparat cafea, etc
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Foarte gustoasa și variata.
Din cauza pandemiei au fost unele restricții, spre exemplu distanțarea socială, trebuia sa aștepți sa își aleagă cei din fata, dar a fost ok
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Serviciile pe plaja excelente, prosoape curate, etc
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Poți lua masa la restaurantul hotelului, pe terasa
Trimis de Andre 2020 in 08.09.20 20:36:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Vega Hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andre 2020); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25791700 N, 28.61985100 E - CONFIRMATE
@ux117017: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 101170&hid=7979.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux117017 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
O întoarcere în timp.
Ani la rând mi-a plăcut plaja de la Tabăra Nord, acolo unde era capătul liniei de troleibuz. Ulterior, acestui loc i se mai spune și „La butoaie” Acestea erau și atunci. Era anul când celebra Nadia Comăneci, la Olimpiada de la Montreal a obținut medalia de aur. Tot în acel an s-a turnat și fundația hotelului Alcor. Hotelul Vega s-a construit după aceea.
Citind rewievul dv. am simțit o bucurie că după decenii acest hotel oferă servicii la standarde ridicate.
@Mihai18: Ma bucur și eu ca pot sa spun exact așa cum sunt locațiile pe unde merg, sa își facă o părere cineva care vrea sa aleagă o destinație. Aici chiar lucrurile s-au schimbat radical, cred ca este meritul managerului care tine cont de părerea clienților
- Sep.2020 Locatie excelenta — scris în 17.09.20 de ux117629 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Alcor 2018 — scris în 02.09.18 de silvian62 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamăgire maximă — scris în 26.08.18 de neopetre din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Hotelul prostiei, lipsei bunului simt și normelor standard de cazare! — scris în 08.08.18 de Moondy din SNAGOV [IF] - nu recomandă
- Aug.2016 Se fura din camere — scris în 25.08.16 de ester din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Rușine! — scris în 28.08.17 de aishor din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Vechi — scris în 18.08.15 de alinamaslina din BUCUREşTI - nu recomandă