Albizia Beach Hotel - perfect pentru relaxare la mare
Albizia este un hotel nou, mic (18 camere), situat pe malul marii, la 12 km de Varna, aproape de orasul Galata. Este putin mai dificil sa ajungi la el, deoarece este destul de izolat, in apropierea lui gasindu-se doar 2 terase pe malul marii si un fel de camping cu 4-5 casute. Noi am ajuns acolo dupa coordonatele GPS gasite pe net.
In fata hotelului se afla o plaja, destul de libera in perioada in care am fost noi. M-a mirat putin faptul ca nu am auzit nici un turist strain pe plaja respectiva, toti cei de acolo fiind bulgari care stateau in aproppiere.
Restaurantul hotelului nu serveste decat micul dejun, dar terasa aflata in fata restaurantului, pe malul marii, are preparate delicioase, proaspete si la preturi imbatabile.
Patronul hotelului este un francez (asta a fost motivul pentru care cafeaua de la micul dejun a fost excelenta :)), casatorit cu o bulgaroaica. Atat sotia patronului cat si restul personalului erau foarte draguti, mereu cu zambetul pe buze si mereu doritori sa te ajute
Hotelul este facut cu bun gust. Camerele sunt mari, curate, cu vedere partiala la mare, utilate cu tot ce ai nevoie pentru un sejur placut: halate de baie, prosoape de plaja, uscator de par, minibar, aer conditionat. De la receptie primesti umbrele de plaja, daca doresti. In curtea mica a hotelului gasesti 2 cazi jacuzzi in aer liber, cu apa mereu la 37 grade (pe incercate), o sauna si o mica terasa cu mese si scaune.
Daca sunteti persoana care cauta liniste si relaxare intr-un sejur la mare, va recomand acest hotel. Daca doriti distractie, atunci nu e locul potrivit. Izolarea hotelului ii este si avantaj si dezavantaj.
Trimis de mariar in 16.07.13 14:03:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Obzor, Sunny Beach, Chaika
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2017 Liniște și relaxare — scris în 08.07.17 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 La inceputul sezonului 2017 la Albizia — scris în 02.09.17 de black_mamba din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Relaxant — scris în 14.07.15 de luka07 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Sejur linistit — scris în 16.08.13 de AncaE din BRASOV - RECOMANDĂ