Este un hotel extraordinar pentru familiile cu copii (si pentru ca are aqua parc), desi pe copilul meu de un an nu am indraznit sa-l dau pe toboganele pentru copii, din cauza apei foarte rece; parca era cea mai rece in piscinele pentru copii. (in schimb, l-am balacit in alte piscine).
La capitolul distractie, seara pregatesc ei spectacole dupa ce, bineinteles, se distreaza si picii o ora la minidisco.
Mancarea este din abundenta si foarte variata, cu bautura e mai aiurea caci esti servit in pahare mici si trebuie sa faci o gramada de drumuri ca sa bea si barbatii o bere rece.
Hotelul nu este pe plaja, dar se ajunge facil cu minibus-ul sau pe jos si chiar merita sa mergi sa faci un pic de snorkel; acolo de asemenea e un bar la care poti servi bauturi si mancare.
Noi am avut noroc de camera intr-o zona linistita (langa restaurantul mediteranean) si foarte cocheta cu mobilier din impletitura de ratan.
Pentru cumparaturi, sfatul meu e sa mergeti spre Alf Leila - Fantasia pe jos si o sa gasiti o multime de magazine plus ca evitati si tiganeala din Old Market.
La hotelul asta cred ca mi-ar fi placut sa stau si la bungalow ---aratau romantic cele centrale, chiar pe raul pe care se face rafting grauit.
Aaaa... . . si am beneficiat si de plimbari cu gondola, lucru pa care nu l-am facut la Venetia ---------- super (aici i-am dat bacsis gondolierului).
Trimis de Marinusa in 13.05.09 18:13:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marinusa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.85944400 N, 34.29833300 E - neconfirmate încă
- Nov.2019 Egiptul, dupa 10 ani — scris în 06.12.19 de rora din CâMPINA - RECOMANDĂ
- May.2019 Albatros Aqua Park — scris în 11.05.19 de cosmina s din BUCURESTI - RECOMANDĂ