Eu am fost in luna de miere la acest hotel, am fost foarte multumiti, camera foarte curata, baia era mare si impecabila, femeia de serviciu ne schimba zilnic prosoapele si ne facea curat.
Mancarea dimineata foarte multa si gustoasa: oua fierte, ochiuri, omleta, lapte, cafea, ceai, carnaciori, sunculita, rosii, castraveti, unt, margarina, gem dulceata, cascaval, branza, croasaint, miere, fructe, compot de piersici sau ananas... cred ca mai mult decat suficienta mancare pentru un mic dejun avand in vedere ca puteai sa iti alegi ce vroiai si cat vroiai.
Mancarea de seara intradevar era mai speciala dar aveai totusi de unde sa iti alegi, pe langa felul obligatoriu pe care ti-l ofereau aveai de ales intre alte 2 feluri sa zicem internationale si la desert la fel. Problema era la bautura, apa sau suc sau bere sau vin, ca trebuia sa ti le cumperi si sunt destul de piperate, mai avantajos era sa iei la 1 1/2 apa pentru 2 persoane. Cat timp dureaza masa de seara aveau in fiecare seara invitate formatii care cantau in restaurant... . muzica internationala... chiar ne simteam bine.
Plaja este intradevar cu pietre, dar apa este foarte curata si calduta chiar daca era in la mijlocul lui septembrie, dar banuiesc ca cine intra in apa intra sa inoate nu sa mearga pe pietre, si oricum la cat e de sarata apa te tine fara probleme deasupra.
Piscina hotelului nu mi se pare deloc mica, mai ales ca ai marea foarte aproape cred ca nici nu merita sa fie foarte mare. La piscina de asemenea curat sunt sezlonguri si jucarii pentru copii, si la dusurile si toaleta piscinei curat si ingrijit.
Am ramas destul de placut impresionata, dar oricum nu ma asteptam la ceva rau avand in vedere ca grecii au totusi turism si stiu cum sa isi respecte clienti.
In afara intradevar de drumul foarte lung facut cu autocarul sejurul acolo a trecut foarte repede pentru ca ne-am simtit foarte bine. cu televizorul au fost unele probleme pentru ca nu vedeai decat posturi grecesti si oricat te straduiai sa incerci sa intelegi ceva era imposibil, de asemenea aveam la capul patului radio care dadea numai melodii internationale cantate in greaca.
Trimis de oxi in 24.06.09 22:17:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oxi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2021 O vacanta perfecta ! Recomand tuturor — scris în 30.06.21 de danidragos din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Vacanta cu bebe de 5 luni in Paleokastritsa, Akrotiri Beach Hotel — scris în 06.08.18 de slb din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare totala — scris în 09.01.18 de red_dog_braila din SWEDEN - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanţă plăcută şi reconfortantă — scris în 22.09.16 de tataee din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Akrotiri - Korfu o insula a multor civilizații — scris în 26.05.17 de tatyq din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Akrotiri Beach Hotel - Analiza SWOT — scris în 26.07.16 de dianagiurgiu din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2015 Minunat — scris în 20.07.15 de mogly din PETROşANI [HD] - RECOMANDĂ