Vacanta a fost frumoasa, peisajele superbe si de vizitat Corfu Town merita.
Hotelul era renovat dar nu si toate camerele. Mobilierul combinat vechi cu nou ceea ce creea un aspect clar neingrijit, in schimb balconul salva camera, privelistea era superba.
Mancarea a fost buna atat dimineata cat si seara, iar terasa barului era super ok seara.
Seara dupa masa daca vrei sa iesi la plimbare nu prea ai ce face.
Piscina era vopsita si pe alocuri jupuita nu mi-a placut deloc!
La greci am stat si la hotel de 3, 4, 5 stele dar inca nu m-am lamurit cu ele, nu prea le respecta.
Sincer a fost o vacanta frumoasa, dar nu as mai reveni!
Trimis de janet in 30.03.11 21:25:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki, Rodos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (janet); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
janet, bun venit printre noi!
Spune-ne, te rugam, cat a costat sejurul tau si ce a inclus. Apoi, daca ai cateva poze, ar fi binevenite
distractie si relaxare în Corfu extrem de nemulţumit???
am mai auzit să nu-ţi placă ceva la hotel, o plajă, staţiunea, etc... dar în toată insula să nu găseşti distracţii??? ... când insula parcă e facută pentru asa ceva...
”Mancarea a fost buna atat dimineata cat si seara
pai şi satisfăcător? sau plaja şi marea către satisfăcător...
un astfel de review scade degeaba nota hotelului
scuze dacă am fost offtopic
Pozele sunt superbe, pacat ca nu ne-ai dat mai multe detalii!!!
@ARTEMIZA ADINA, pozele nu le-a postat autoarea review-ului @janet
pozele sunt de aici: click aici
[@webmaster11]: Buna, merci de urare!
Sejurul a costat 1300 euro pentru doua persoane, 6 nopti, demipensiune, avion.
Sper ca pozele sa fie binevenite
[@chelie_d]: In toata insula cu siguranta gasesti distractie, dar ca sa-ti explic mai bine hotelul Akrotiri Beach este in statiunea Paleokastrita asa ca aici gasesti cateva taverne si in rest te plimbi ca la cota 1400 pe serpentine. Ca sa ajungi in Corfu Town sunt ceva kilometri buni, asa ca tb sa iei microbuzul care nu circula decat pana la ora 18.00. Distanta intre celelate statiuni e destul de mare, este ok daca mergi cu masina personala sau inchiriata. Cluburi in nici un caz in aceasta statiune.
Poate pentru fiecare satisfacator inseamna altceva...
@janet, sunt superbe pozele tale, mai ales 1, 3, 6, 8, 14, culoarea marii, macar ti-ai bucurat ochii cu astfel de frumuseti.
- Jun.2021 O vacanta perfecta ! Recomand tuturor — scris în 30.06.21 de danidragos din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Vacanta cu bebe de 5 luni in Paleokastritsa, Akrotiri Beach Hotel — scris în 06.08.18 de slb din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare totala — scris în 09.01.18 de red_dog_braila din SWEDEN - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanţă plăcută şi reconfortantă — scris în 22.09.16 de tataee din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Akrotiri - Korfu o insula a multor civilizații — scris în 26.05.17 de tatyq din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Akrotiri Beach Hotel - Analiza SWOT — scris în 26.07.16 de dianagiurgiu din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2015 Minunat — scris în 20.07.15 de mogly din PETROşANI [HD] - RECOMANDĂ