Hotelul asa-si-asa; insula mai mult ca perfectul!
Am fost acolo la mijlocul unii septembrie, in extrasezon (nu a fost cea mai fericita alegere, vedeti mai jos). Tin sa spun ca e prima oara pentru mine in Corfu (sper sa fie si a doua), insa cine spune ca nu i-a placut in Corfu... hellaaaauuu! lasa-ne. Poate nu se compara cu coasta de Azur sau mai stiu ce statiuni din Spania dar face toti banii, numai cand ma gandesc la apa aia limpede si la pestii printre care inotam...
Dupa cum am vazut ca s-a mai scris pe aici, intr-adevar, conditiile de cazare nu-s cine stie ce, eu am stat in Paleokastritsa, hotel Akrotiri, cica 4 * insa camera nu arata cine stie ce, desi curat si intretinut hotelul are iz de hotel comunist cam de pe la noi din Venus, Saturn. La cat am stat eu in camera nu m-a deranjat.
Mancarea de la hotel (am avut micul dejun si cina asigurata) n-a fost cine stie ce, m-au innebunit cu legumele fierte.
Insula este insa mai mult decat perfectul!!! Sfatul meu sa inchiriati masina (am dat 36 euro/zi si am facut aproape 700 km in 6 zile) ca sa puteti sa vedeti cat mai multe, aveti ce. Pe langa muzee, manastiri, fortarete si Achilleon NU ratati punctele de unde aveti o panorama asupra insulei (Lakones-Nord, Chlomos - Sud si Pelekas- Tronul Kaiseruluui).
Ca minusuri, am si cateva lucruri pe care NU vi le recomand: excursiile optionale, croazierele. Eu am ales Paxi-Antipaxi si pot spune ca am pierdut o zi de plaja. Nici de restul excursiilor nu au fost ceilalti incantati, poate numai BBQ pe plaja pustie (dar numai cu capitanul Theo).
In rest, celelalte optionale au primit nota de trecere:
- Submarinul galben din Paleokastritsa...OK
- Aqualand Land...Ok for a fun day (aici un mic secret, daca aveti masina inchiriata va face o reducere de 10%de pers. la bilet)
- cele mai frumoase plaje Myrtiotissa - nisip superfin (Atentie! plaja de nudisti) si Paleokastritsa - cea mai buna pt snorkling
- arici de mare am vazut numai la adancimi mari, deci riscul sa calcati pe ei e mic
- mergeti sa vedeti nebunia (distractia) din Kavos (desi cam multi pusti, party all day/night)
- preturi destul de mari la mancare in taverne (o masa copioasa de 2 persoane te duce la 50 de euro)
- suveniruri cumparati din Corfu Town - sunt si de 3 ori mai ieftine decat in statiuni
Din pacate pentru mine, dupa 4 luni de arsita in Corfu au urmat zile cu ploaie si furtuna, din 8 zile cat am stat - 4 cu soare si 4 cu ploi si furtuni :( De pe 12 pana pe 16 sept, cand am plecat, a plouat zilnic - asta sper se va vedea si in pozele atasate (nu permanent, erau si momente cu soare), insa clar nu mai era vreme de plaja. Credeti-ma, am colindat insula de la un cap la altul, peste tot era la fel. Nici turisti nu prea mai erau, cel putin in Paleokastritsa seara daca erau 10 turisti la taverne, in total! La anul clar ma duc in sezon.
Trimis de tyler-durden* in 03.10.08 09:42:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tyler-durden*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
daca mai citeste cineva p-aici si are habar, il rog sa-mi spuna si mie CARE SE MERITA MAI MULT CORFU SAU THASSOS? multumesc
buna,am cazre pt iulie hotel arianna,paleokastritsa.spune-mi te rog,ce merita mai mult dac ai idee?paxi antipaxi?sau bbq?si in legatura cu masina,plati pe zii 36 E..si benzina separat,nu?puteai sa pastrezi masina si seara?mai da-mi detalii,ce iti mai amintesti te rog mult.multumesc
- Jun.2021 O vacanta perfecta ! Recomand tuturor — scris în 30.06.21 de danidragos din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Vacanta cu bebe de 5 luni in Paleokastritsa, Akrotiri Beach Hotel — scris în 06.08.18 de slb din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare totala — scris în 09.01.18 de red_dog_braila din SWEDEN - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanţă plăcută şi reconfortantă — scris în 22.09.16 de tataee din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Akrotiri - Korfu o insula a multor civilizații — scris în 26.05.17 de tatyq din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Akrotiri Beach Hotel - Analiza SWOT — scris în 26.07.16 de dianagiurgiu din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2015 Minunat — scris în 20.07.15 de mogly din PETROşANI [HD] - RECOMANDĂ