Pt noi este a doua oara cand mergem la Hajdu (am fost si in 2010). Anul trecut am fost la Jarja Hotel (voi scrie review si acolo... acum mi-am facut cont pe aceste site. review-ul poate fi citit aici - nota webmaster). Acest apartament e chiar de nota 10. poate singurul dezavantaj, pt unii ar fi faptul ca este vreun km de la strand pana la locatia de cazare, dar noi l-am considerat avantaj deoarece am facut putina miscare.
La Salcam sunt 3 apartamente, 2 cu un dormitor si unul cu 2. Noi l-am luat pe asta mai mare pt ca am fost 2 familii. Noi avem o fetita de 2 ani si totdeauna am fost mai incantati de strand termal decat de mare.
Si eu, ca multi dintr voi, am apelat la Zoli. Baiatul este super ok, foarte amabil si sincer. E cu mult bun simt. Cand voi merge la hajdu voi apela totdeauna la el.
Nu ma repet referitor la conditiile de cazare, subscriu la ce a spun Sorin inaintea mea, fara obiectii. In curte de poate face gratar, ai parte de liniste multa... deci e o locatie ideala pt o familie mai mare sau pt doua familii. Ai si un pret imbatabil pe deasupra.
Trimis de dannyung in 21.08.11 13:47:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Hajduszoboszlo, Hotel Jarja
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dannyung); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dannyung: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
multumesc. Sigur, de acum, dupa fiecare vacanta voi scrie un review pe site! mult succes!
- Aug.2015 Hajduszobodszlo - vara 2015 — scris în 06.09.15 de dan sorin din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Super OK — scris în 10.02.12 de ctc din SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2011 A doua experienta la hajdu — scris în 19.04.11 de sorin stelistul din VISEUL DE SUS - RECOMANDĂ