A fost a 4 a vacanta in Turcia, chiar daca ne spunem de fiecare data la intoarcere ca anul viitor alegem altceva. :)
Anul acest am ales zona Kemer, fiind inspirati de peisajele superbe vazute in fotografii.
Pentru alegerea hotelului am consultat review-uri pe mai multe site-uri inclusiv acesta si nu am regretat alegerea facuta.
Desi am platit o camera standard, am primit de fapt un apartament, foarte spatios, care avea si o mica bucatarie (doar chiuveta si dulap) care s-a dovedit extrem de utila pentru pregatirea anumitor mese pentru copil.
In aceeasi incapere era o canapea, masuta si un televizor. Camera de dormit era foarte spatioasa, cu un pat mare, televizor, masuta si 2 scaune.
Ne-a surprins placut dresingul tip walk in, foarte bine compartimentat; acolo se afla si seiful.
Proprietatea este suficient de mare (in jur de 90.000 mp), cu spatii verzi bine ingrijite, piscine enorme, tobogane, loc de joaca foarte bine pus la punct (acesta a contribuit la decizia noastra de a merge la Ak-ka).
Pe plaja era adaugat nisip in zona sezlongurilor, dar in apa erau pietre.
Peisajul cu munte si mare este splendid, nu ai cum sa-ti doresti o priveliste mai frumoasa.
Serviciile in general sunt bune. Faptul ca mi-a zambit chelnerul sau nu, nu-mi afecteaza in mod esential buna dispozitie. Mancarea, bauturile, gustarile, toate excelente, specific sistemului turcesc all inclusive.
Consider ca raportul calitate pret este excelent la acest hotel si il recomand fara nici o ezitare.
Daca aveti intrebari, voi raspunde cu placere.
Pentru anul acesta studiem intens Rixos Sungate, si alegem tot zona Kemer pentru ca peisajul nu se compara absolut deloc cu Lara/Belek.
Vacanta placuta in 2013!
Trimis de laur&co in 18.01.13 00:44:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: IC Green Palace, Calista, Siam
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laur&co); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2018 Akka Antedon, Kemer — scris în 19.02.19 de andre_a_78 din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Super sejur pentru familie cu copii — scris în 13.03.16 de saniok84 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Foarte bine! — scris în 06.09.13 de DianaManuela din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2013 O vacanță perfectă — scris în 23.06.13 de filip din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2012 O vacanta reusita — scris în 30.07.12 de dnicolae din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Nu cred ca voi mai reveni aici:( — scris în 15.09.11 de axelandra din IAşI - nu recomandă
- Jul.2011 O vacanta minunata — scris în 14.07.11 de danielapopa din BUCURESTI - RECOMANDĂ