Ma surprind nemultumirile celor care au postat aici.
Chiar s-a schimbat atat de mult hotelul in ultimii 3 ani? Noi am fost in 2007 si chiar ne-am simtit excelent. N-am avut probleme cu necunoasterea de catre personal a limbii engleze, mancarea a fost foarte buna si diversificata, restaurantele a la carte au fost super ok, cele 3 piscine sunt, de fapt, ... una singura fara de sfarsit, fara probleme in a gasi sezlonguri libere la orice ora a zilei (important la un hotel de 500 camere).
Camerele destul de cochetute. Ce e drept, nu e un hotel de 5 stele decat dupa clasificarile balcanice, dar chiar e ok. M-am reuitat pe fotografii si nu mi-am amintit vreun neajuns care sa ne fi umbrit vreun pic concediul acolo.
Un singur minus - prea plin de rusi, dar asta e o "problema" a tuturor hotelurilor turcesti.
Daca categorisesc un hotel o fac functie de banii pe care ii platesc. Ori, 125 euro pe zi pentru o camera dubla cu ultra all inclusive - mancare si bautura de calitate 24 ore pe zi - nu este o suma foarte mare.
In mod normal, ar trebui sa platesti minim dublu acestor bani ca sa stai la B&B de 5 stele adevarate...asa ca reglati-va asteptarile la ceea ce platiti. Noi am fost foarte multumiti!
Trimis de ana radu* in 26.07.09 10:45:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ana radu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2018 Akka Antedon, Kemer — scris în 19.02.19 de andre_a_78 din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Super sejur pentru familie cu copii — scris în 13.03.16 de saniok84 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Foarte bine! — scris în 06.09.13 de DianaManuela din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2013 O vacanță perfectă — scris în 23.06.13 de filip din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2012 O vacanta reusita — scris în 30.07.12 de dnicolae din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Nu cred ca voi mai reveni aici:( — scris în 15.09.11 de axelandra din IAşI - nu recomandă
- Aug.2011 Sejur foarte placut — scris în 18.01.13 de laur&co din BUCURESTI - RECOMANDĂ