09-15 iulie 2015
Ne-am cumparat un sejur de 5 nopti la Balcic, hotel Ahilea,
minusuri = in camera peretii scorojiti, tv mic, a.c. miros gunoi, lipsa aerisire la baie, in camere sa nu va asteptati sa se aspire decat la cerere, prosoapele, gunoiul si lenjeriile se schinba tot la cerere expresa !
Mancarea CU GUST dar n-ai diversitate, nu mori de foame, plaja nu exista.
Plusuri = piscina curata, se vorbeste binisor engleza cam peste tot acolo.
Castelul si gradinile f. aproape, intrarea 7leva gradini, 5leva castel si atat.
Mentionez ca eu cu sotul nu suntem fitosi dar un minim de curatenie trebuie.
Asa ca NU recomandam. Cu toata dragostea... :D
Trimis de Mihaela Oana in 14.07.15 16:03:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: blue sky, nisipurile de aur.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mihaela Oana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mihaela Oana: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri tetxului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
@Mihaela Oana: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX - este foarte ok locatia. exact langa gradini
@webmaster69 - a sosit timpul să publicati impresiile.
@Mihaela Oana - Mulţumiri. Pozele au fost validate, astfel că review-ul va fi publicat în f scurt timp
- Aug.2018 Nu, niciodata acolo! — scris în 04.09.18 de mristi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Oribil! — scris în 12.09.15 de cryblue din BUCURESTI
- Aug.2015 Ahilea all-inclusive la un pret scazut — scris în 05.09.15 de senateo din PăULEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Perfect — scris în 13.08.15 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Vacanta de 1 mai la Hotel Ahilea — scris în 04.05.15 de Daia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Sejur modest — scris în 03.08.14 de cristina marin din BUCURESTI - RECOMANDĂ