Hotel de 3*??? Mai de graba spatiu de gazduire pentru cei fara adapost. Cladirile din care este format complexul sunt construite in anii 70 in stil comunist. Este renovat in sensul ca, camerele au aer conditionat dar tencuiala cade de pe pereti.
In camere persista un miros puternic a mucegai (de la mocheta de pe jos) iar baile au probleme serioase cu canalizarea (trebuie sa ai permanent usa inchisa la baie sa nu-ti intre mirosul in camera).
Mancarea lasa cu mult de dorit. Varietate nu exista. De exemplu la cina noi am avut de ales intre ghiveci, pilaf de orez simplu care iti ramanea in gat si fasole pastai (ca si garnitura) si niste carnati ramasi de la micul dejun imbibati in untura.
Personalul la fel ca si in alte parti din Bulgaria lasa de dorit. Comportament necorespunzator fata de romani in general.
Singurul lucru placut care te face sa nu dai foarte multa atentie la toate cele o reprezinta privelistea catre mare de la piscina care este una uimitoare.
Piscina este curata cu apa numai buna de facut baie.
Comparatia este facut-a cu un alt hotel de 3* de la Nisipurile de aur unde am fost acum 3 saptamani si unde a fost f bine.
Camere au fost super ok iar mancarea variata si f buna (am plecat cu 2 kg in plus de acolo :))).
Ca si concluzie finala nu recomand acest hotel. Nu are valoarea de 3* nici cand o zbura porcii.
Trimis de geor2005 in 16.07.13 16:32:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Perunika-Nisipurile de Aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geor2005); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@geor2005: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2018 Nu, niciodata acolo! — scris în 04.09.18 de mristi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Oribil! — scris în 12.09.15 de cryblue din BUCURESTI
- Aug.2015 Ahilea all-inclusive la un pret scazut — scris în 05.09.15 de senateo din PăULEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Perfect — scris în 13.08.15 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Mizerabil — scris în 14.07.15 de Mihaela Oana din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Vacanta de 1 mai la Hotel Ahilea — scris în 04.05.15 de Daia din BUCURESTI - RECOMANDĂ