Oameni buni,
Vedeti-va de treaba cu bulgaria... Teapa 100%. Hotel urat, murdar, tip... Motel.. nu de 3 sau 4 sau 5 stele cum spun ei. Serviciile necorespunzatoare fata de ce spun ei pe intrnet. All inclusive... de fapt cantina 100%. Mizerie,fara plaja. Mai urat ca in Romania, mai ieftin poate cu 10% (nu se merita). Total neprofiesionisti. Rasisti. Urasc romanii. Nu va cheltuiti banii. Ratare totala si teapa.
Nu stiu de ce unii spun ca a frumos. Poate ca sa nu se faca de ras ca au luat teapa. Dar cu sigurabta. Nu nu nu
Trebuia sa stam 10 zile si la 8 am plecat cu coada intre picioare. De fapt am fugit de acolo
Urat, murdar, neprietenosi (mai ales cu romanii), serviciile lasa de dorit, ce vizitezi este. Sub orice critica. Nu. Mai bine stati acasa si economisiti baniii oameni buni. Sincer 100%
Trimis de camrosu67 in 07.10.11 14:55:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (camrosu67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@camrosu67, te rugam ca data viitoare sa nu mai folosesti exclusiv majuscule si de asemenea sa nu abuzezi de uzitarea punctelor de suspensie.
De aceasta data am editat noi textul. Parca e mai citibil, nu?
”... nu de 3 sau 4 sau 5 stele cum spun ei...
Normal că nu! mai ales că ei spun clar că are doar 2 stele! şi nu e AI, ci cu pensiune completă. Cu totul altceva...
ei, asta-i! si cum sa aflu eu ca tu ai fost acolo?
semneaza -una care ,,isi vede de treaba".
ok, atunci nu ai de cat sa te duci si sa te convingi perelaxarea si portifelul tau! nu ai de cat
noi am platit all inclusive, teren de tenis, teren de joaca pentru copiii, si am primit, cum spui tu meniu de pensiune complet. nu au nici macar plaja, trebuie sa cobori 150m de scari abrupte, unde mai intalnesti si "strajeri" care iti intors nasul, iar daca indraznesti sa te plimbi mai tarziu pe "faleza pustie", risti sa nu mai vezi nici macar scarile alea care stau sa lunece si pe care incepe sa le manance paduricea ce le inconjoara. Am incercat doar sa va spun ce am patit eu, faceti ce credeti... eu unanu ma mai intorc niciodata in Bulgarie, indiferent ce statiune, prefer sa pun 100 200€ in plus sa merg in alta parte
banuiesc ca la cat ai platit asta ai primit. si se intimpla la fel si la case mai mari. in general se duc romanii pt. mancare si bautura (din pacate), ca de, e ieftin.
- Aug.2018 Nu, niciodata acolo! — scris în 04.09.18 de mristi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Oribil! — scris în 12.09.15 de cryblue din BUCURESTI
- Aug.2015 Ahilea all-inclusive la un pret scazut — scris în 05.09.15 de senateo din PăULEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Perfect — scris în 13.08.15 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Mizerabil — scris în 14.07.15 de Mihaela Oana din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Vacanta de 1 mai la Hotel Ahilea — scris în 04.05.15 de Daia din BUCURESTI - RECOMANDĂ