Am ajuns la hotel în jurul orei 13,30. De la recepţie ni s-a spus să revenim peste o jumătate de oră, deoarece intrarea se face de la ora 14. Am parcat maşina în curte, existau locuri suficiente. La ora 14 ni s-au înmânat cheile, dar camera nu era încă gata, aşa că am mai aşteptat încă 30 minute. În cameră am fost plăcut surprinsă: camera f. curată, lenjeria şi prosoapele la fel, aer condiţionat individual. Dintr-un colţ al balconului se vedea marea. La televizor se recepţionează un singur program românesc - ProTv Internaţional, noi oricum nu ne-am uitat la televizor, deci nu ne-a deranjat acest aspect. Apa caldă era non stop la duş.
În timpul sejurului au schimbat lenjeria şi prosoapele o singură dată (în a treia zi, când au şi aspirat), în rest in fiecare zi goleau doar coşurile de gunoi.
În ceea ce priveşte masa, micul dejun era cel mai bogat, cu cele mai multe sortimente, însă in fiecare zi aceleaşi. La pranz şi seara mâncare gătită 2-3 feluri, 2 garnituri şi desert (pepene roşu şi galben, fursecuri şi îngheţată). În fiecare zi găseai pulpe de pui la tavă şi tot felul de combinaţii din carne tocată (un fel de mici, chiftele, musaca, spaghete cu carne tocată etc) După părerea mea prea multe tocături, dar găseai ce să mănânci la fiecare masă.
Piscina destul de mare, cu apa curata, dotată cu sezlonguri, dar cu foarte puţine umbrele. Cred că din această cauză erau puţine persoane ziua în acest loc. Pentru mine a fost perfect: fără aglomeraţie şi multă linişte. Relaxare totală - nu recomand locaţia tinerilor doritori de distracţie
Barul de la piscină se deschidea la ora 11. Aici se serveau câteva băuturi alcoolice de provenienţă locală, bere la pahar (destul de slabă), sucuri la dozator - mirinda si pepsi, până la ora 22, cafeaua numai până la ora 15. Barmanii amabili, la fel şi personalul de la restaurant.
Hotelul este aproape de mare, nu de plajă cum este prezentat de unele agenţii de turism. Până la mare cobori 135 de trepte (se reparau în această perioadă) de la hotel până la faleză (treptele erau luminate noaptea). Plajă nu există aici. Se poate face baie in mare coborând de pe ponton, nu sunt alge!
După amiaza şi seara linişte, în general persoane trecute de prima tinereţe care se plimbă pe faleză.
In concluzie, calitatea serviciilor oferite este corectă în raport cu preţul plătit...
Trimis de src 44 in 26.07.11 22:48:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, hotel Oasis
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (src 44); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”De când am cumpărat biletele am fost conştientă că vom găsi condiţii modeste având în vedere preţul plătit.
Un punct de vedere salutar, care poate transforma o vacanta intr-o adevarata placere.
Te mai asteptam cu astfel de recomandari utile si echilibrate din vacantele trecute sau viitoare.
- Aug.2018 Nu, niciodata acolo! — scris în 04.09.18 de mristi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Oribil! — scris în 12.09.15 de cryblue din BUCURESTI
- Aug.2015 Ahilea all-inclusive la un pret scazut — scris în 05.09.15 de senateo din PăULEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Perfect — scris în 13.08.15 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Mizerabil — scris în 14.07.15 de Mihaela Oana din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Vacanta de 1 mai la Hotel Ahilea — scris în 04.05.15 de Daia din BUCURESTI - RECOMANDĂ