as putea incepe cu ooo super marfa belea, dar nu, nu voi incepe asa pentru ca suna lingusitor...
Am fost la ahilea 3 famili cu copii mici, deci suntem familii tinere, credeti-ma ca a fost concediu cel mai placut din toata viata mea de pana acum, atata calm si educatie din partea celor ce te servesc, nu se compara cu vulgaritatea care se gaseste la noi in tara.
Nu pot spune ca nu exista si mici imperfectiuni la acel hotel dar perfectiunile le face pe acelea sa nu le bagi in seama ca si cand nu ar exista. Acolo mai gasesti si un peisaj mirific de munte si mare.
Piscina hotelului este intotdeauna curata,
mancarea este specific romanesca si un pic bulgareasca, nu este din toate felurile posibile dar este ceva ce poti manca adica gustos,
bautura este ok pt un all inclusiv de 2*+, parerea mea e ca sa va duceti caci merita sincer ahilea...
aaa era sa uit plaja nu prea e in balcik dar oricum ai piscina, sunt foarte multe pietre...
asta da naspa... : - (
Trimis de leee* in 06.08.10 13:38:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: nisipurile de aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (leee*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Parerea mea este ca ai depunctat foarte mult hotelul datorita plajei , asa e?
merg si eu pe 24 august la ahilea si sunt interesata de parcare. daca exista o parcare la hotel.
cat se percepe pe zi? daca te plimbi cu masina prin alte statiuni ex: albena, gasesti locuri de parcare? exista gustari intre mese asa cum asigura agentiile de turism? cum sunt camerele? iti ofera pat suplimentar pt. copil? bautura ex: suc, cafea, bere, etc. se poate bea? iti adresez aceste intrebari intru-cat am fost anul trecut la nisipurile de aur holiday park hotel 4 stele si am fost total dezamagita de mancare si de tot. oare sa fie vina mea? asteptarile mele sunt prea mari?
eu merg in corfu in fiecare an si am tendinta sa compar calitatea serviciilor bulgaresti cu cea a celor din corfu, poate ca si de aia sunt dezamagita.
anyway, daca poti sa imi raspunzi la intrebari. iti multumesc frumos!
Puteti sa-mi spuneti pe unde s-a iesit din tara ? S-a trecut cu bacul ? Ce costuri au fost pt traversare ? Cum este drumul prin Dobrich pana la Balcik ? Exista parcare la hotel, cat costa ?
Care este adresa hotelului...pt. ca nu-l gasesc pe harti ?
Multumesc anticipat.
Cu respect
eu nu am fost inca in balcik. plec luna aceasta, dar anul trecut cand am fost la nisipurile de aur (statiune aflata in apropiere de balcik) am ales traseul bucuresti-giurgiu-varna. traseul mi s-a parut ok in sensul ca au si ceva autostrada iar restul traseului prin bulgaria a fost aerisit (trafic redus si carosabil acceptabil).
in ceea ce priveste hotelul achilea, agentia m-a informat ca ar fi locuri de parcare dar limitate si in eventualitatea in care ar fi ocupate in momentul sosirii mele acolo pot gasi altele in apropierea hotelului, iar in schimbul a aprox 5 leva/zi pot beneficia de ele.hotelul este amplasat in apropierea de Gradinii Botanice. iar ca distanta fata de mare este la aproximativ 150 m.
@link73: Pentru multe dintre hotelurile de pe acest site poti gasi (in pagina cu datele tehnice si lisat impresiilor) o harta interactiva cu localizarea.
In cazul hotelui Ahilea, harta o poti consulta facand click aici -- mareste zoom-ul cat e necesar si vei gasi detalii la nivel de strada.
Multumesc frumos. Am localizat cat de cat locatia...insa GPS-ul-mi cere denumirea strazii.
Din pacate...nu are nume,...darrrr ma descurc pe plan local.
ma poti ajuta cu niste raspunsuri? iti multumesc frumos!
buna am si eu o intrebare pt. cine a fost la acest hotel. are jacuzi si sauna? vreau sa merg si eu in iunie 5 zile. de paste am fost in albena. si acum vreau sa vizitez si balcicul cu palatul reginei...
@mary-criss17 am pus in locul tau intrebarea de mai sus la rubrica de Intrebari si raspunsuri click aici din pagina principala a hotelului. Este locul ideal pentru astfel de cazuri, avand posibilitatea sa primesti raspunsuri de la toti cei care au scris despre aceasta destinatie, nu doar de la cei care au scris la acest review.
- Aug.2018 Nu, niciodata acolo! — scris în 04.09.18 de mristi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Oribil! — scris în 12.09.15 de cryblue din BUCURESTI
- Aug.2015 Ahilea all-inclusive la un pret scazut — scris în 05.09.15 de senateo din PăULEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Perfect — scris în 13.08.15 de il_ma_ra din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Mizerabil — scris în 14.07.15 de Mihaela Oana din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Vacanta de 1 mai la Hotel Ahilea — scris în 04.05.15 de Daia din BUCURESTI - RECOMANDĂ