O atmosferă caldă și primitoare, cu un personal atent și discret.
Camerele sunt foarte curate, luminoase și frumoase.
Mâncarea este diversă și sănătoasă, pregătită ca acasa.
Ospătarii sunt foarte atenți, mai ales Gabi și Andrei, o atitudine ireproșabilă, demnă de apreciat.
Grădina unde se pot servi toate cele 3 mese este superbă și oferă un cadru mirific cu imaginea marii la nici 50m.
Ne-am simțit minunat, mai ales că am revenit pe litoralul românesc după o pauză de 10 ani, iar impresia lasă de această locație a fost una extraordinară.
Recomand cu căldură acest hotel, personal, voi reveni cu plăcere!
Trimis de FLORIAN Iași in 21.08.16 20:33:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FLORIAN Iași); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@FLORIAN Iași: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Nu prea înţeleg de ce folosiţi, în exprimare, timpul trecut, fiind încă acolo...
Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile "Q&A" (întrebări şi răspunsuri), de multe ori foarte utile, în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
- Jun.2023 O vacanta acceptabila in Romania — scris în 26.07.23 de adrian666 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta de neuitat — scris în 28.06.23 de Lorena Harbuz din - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super vacanța in Romania — scris în 23.07.22 de Gabi Turcia 2022 din TOPOLOVENI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super vacanța — scris în 23.07.22 de ux126155 din PITESTI ARGES
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 12.06.22 de ux125287 din JILAVA [IF] - nu recomandă
- May.2022 Super vacanta! — scris în 19.05.22 de Adina1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Revenim — scris în 02.07.21 de ux120565 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ