Am stat la acest hotel un weekend in 2009, in plin sezon. Am cautat un hotel de calitate si personalul a fost amabil in tot ce tine de rezervare, preferinte etc.
Hotelul in sine lasa impresia unuia de 4 stele in primul rand datorita comparatiei cu alte hoteluri de pe litoral. Camere mari si curate, cu toate facilitatile, noi am stat pe latura cu vedere la mare si totul a fost ok, cu exceptia faptului ca in fiecare dimineata foarte devreme ne-a trezit tractorul care curata plaja si care facea un zgomot infernal la care se adaugau discutiile tipat-urlate ale muncitorilor. Am fost in concediu in Turcia sau Grecia la 4 stele si este adevarat ca nu se poate face comparatie, dar pt Romania este altceva decat alte optiuni de cazare jalnice pe care le vezi peste tot.
Parcarea hotelului este foarte mica, cine ajunge dupa prima ora a diminetii nu mai gaseste loc de parcare. Gradina, teresa sunt ingrijite, cu gazon si flori peste tot, piscina mica si plaja privata inexistenta.
Zona de faleza de langa piscina care nu apartine hotelului este jalnica si neingrijita, apa plina de alge, plaja publica este foarte aproape. Gustul amar este dat de amplasarea hotelului intr-o zona dezolanta cu cateva tarabe si hoteluri parasite, terase ieftine si restaurante "impinge tava". De fapt acesta descriere este valabila pentru toata statiunea, unde greu gasesti un restaurant sau o terasa mai de Doamne-ajuta. Daca hotelul ar fi mai mare ar exista optiunea de a sta in incinta lui fara sa fii nevoit sa iesi in statiune, dar nu este cazul.
A fost o alegere mai buna decat altele pentru un weeekend in care nu ne-a interesat cat costa camera, dar pentru un intreg concediu as prefera sa platesc aceeasi suma pentru un hotel in afara tarii, unde in afara incintei unui hotel de 4 stele nu calci in mucuri de tigara si sticle sparte.
Trimis de Arici in 01.07.12 15:47:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Arici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2023 O vacanta acceptabila in Romania — scris în 26.07.23 de adrian666 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta de neuitat — scris în 28.06.23 de Lorena Harbuz din - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super vacanța in Romania — scris în 23.07.22 de Gabi Turcia 2022 din TOPOLOVENI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super vacanța — scris în 23.07.22 de ux126155 din PITESTI ARGES
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 12.06.22 de ux125287 din JILAVA [IF] - nu recomandă
- May.2022 Super vacanta! — scris în 19.05.22 de Adina1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Revenim — scris în 02.07.21 de ux120565 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ