Citind articolul scris de un turist care in perioada decembrie 2018-ianuarie 2019 a gasit Afrodita Resort in renovare (partea de Spa) trebuie sa mentionez ca si eu la sfarsitul lunii iunie 2019 tot in renovare am gasit Spa-ul si baza de tratament. Si ca sa fiu cat mai concis:
Minusuri:
- Hercullum Spa era in renovare (spa-ul a insemnat in aceasta perioada 4 saune, 2 jacuzzi, o piscina interioara si una exterioara)
- baza de tratament in renovare (toate procedurile se desfasurau intr-o singura incapere!) cu exceptia bazinului cu apa sulfuroasa, bineinteles!
- e greu sa te relaxezi printre muncitori care plimba scari, cabluri, bormasini, taie, insurubeaza, etc si printre claxoanele celor care nu gasesc un loc de parcare.
- programele tv neclare
Plusuri:
- personal care incearca sa fie amabil si zambitor, inclusiv elevii din practica
- prosoape schimbate zilnic, gunoiul ridicat zilnic, completat zilnic produsele de igiena
- sala de sport bine dotata si completata cu aparate noi
- de efect si haioasa atentionarea despre randunele.
Per total nota 7. Preferam sa fiu atentionat de agentie si/sau hotel despre faptul ca 50% din spa este in renovare, deci nefunctional si ca tratamentul tuturor afectiunilor se desfasoara intr-o singura incapere si in consecinta sa mi se ofere alternative... Nu de alta dar am platit 100% pretul cerut si am primit 50% facilitati de relaxare la spa.
E notabil ca se lucreaza la modernizarea spatiilor hotelului dar totusi... chiar in sezon estival?
Trimis de mihai1908 in 28.06.19 23:32:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihai1908); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mihai1908: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 00&ridAnt=94264
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2024 Fabulos la Herculane — scris în 11.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un sejur de coșmar — scris în 30.09.22 de Georgiana2022 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2022 De evitat — scris în 19.08.22 de ux126813* din IASI - nu recomandă
- Jun.2022 Doamne fereste sa mergeti acolo — scris în 05.06.22 de ux125185 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2022 Bacolux Afrodita Herculane - Locatia perfecta daca iti place la spa si la balaceala — scris în 03.06.22 de BalaciPaul din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 In nici un caz de 4 stele — scris în 06.01.22 de Tina50 din AUSTRIA - nu recomandă
- Jun.2021 Afrodita Bacolux – un hotel bun — scris în 28.08.21 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ