Am fost cazati la Hotel Afrodita in perioada 12-17 iulie a. c
In toata aceasta perioada totul a fost ok din toate punctele de vedere masa in regim pensiune complecta si cate 3 proceduri de persoana cu unele mici probleme.
In fiecare seara la terasa restaurantului era program de muzica. Totul perfect daca se termina undeva in jurul ore 24 dar muzica, chiote si alte grohaituri pe fondul alcoolului se tineau dupa ora 2-3 dimineata. Eram cazati la etajul 5 deasupra terasei si trebuia sa suportam moJiciile unor tineri mai mereu in stare de ebrietate.
Ce am mai ramas surprins in ultima zi ca de sfarsit masa de pranz nu am mai primit o. Deci am sosit pe data de 12 iulie la ora 14 si am primit prima masa seara. Am avut 5 zile cu pensiune completa si deci trebuia vineri sa inchiem cele cinci zile cu pranzul. De la receptie receptionerul a spus sa mergem ca avem si pranzul iar dna care se ocupa cu partea de bucatarie nr a spus ca sejurul de termina doar cu micul dejun. Atunci unde sunt cele cinci zile cu pensiune completa?
Am sa telefonez in cursul zilei de luni la agentia din Bucuresti [...] pentru lamuriri.
Trimis de remo59 in 18.07.15 21:22:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (remo59); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@remo59:
Bună ziua,
Vă mulțumim pentru că ați ales Afrodita Resort & Spa pentru a vă petrece sejurul, părerea dumneavoastră este importantă pentru noi deoarece lucrăm în permanență la procesul de îmbunătațire al serviciilor oferite în hotelului nostru.
Programele artistice pe care noi le asigurăm pentru divertismentul oaspeților nostri se încheie în jur de ora 24, însă există persoane care doresc să continue distracția și după ora respectivă.
Ne pare rău dacă această situație a reprezentat un disconfort pentru sejurul dumneavoastră.
Pe viitor, ne dorim să ne transmiteți aceste informații pe durata sejurului, astfel încât să evităm aceste situații, iar dumneavoastră sa vă petreceti sejurul într-un mediu cât mai plăcut cu putință.
La pensiune completă, ultima masă primită este micul-dejun. Vă asigurăm că data următoare această informație va fi transmisă corect pentru a se evita apariția diferitelor neîntelegeri.
Vă mulțumim încă o dată pentru timpul acordat acestui feedback. Sperăm să avem plăcerea de a vă gazdui din nou și de această dată să reușim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră.
Cu stimă,
C. Tamara Guest Relations Manager Afrodita Resort & Spa
NB tamarac este (sau a fost) reprezentant al unității
Buna ziua,
Inteleg ca unii turisti aflandu se in vacanta vor sa petreaca si dupa orele 24 dar intr un mod civilizat nu urland scotand tot felul de zgomte si guitand. Poate exagerez si noi am fost tineri si ne am distrat dar fara sa deranjam alti turisti.
@remo59:
Bună ziua,
Încă o dată, regretăm disconfortul creat de ceilalți oaspeți ai hotelului nostru. Vă întelegem nemulțumirea cu privire la atitudinea acestora, iar, pe viitor, pentru a se evita astfel de episoade negative, recepția noastră vă stă non-stop la dispoziție în a vă oferi condițiile așteptate și a remedia orice problemă apărută pe parcursul șederii.
Cu stimă,
C. Tamara Guest Relations Manager Afrodita Resort & Spa
NB tamarac este (sau a fost) reprezentant al unității
Buna ziua stimat doamna,
Multumesc pentru mesaj cu toate ca sunt aproape 2 ani de zile de la acel incident.
Ar trebui ca la aceste seri muzicale pe care dumneavoastra le organizati in hotel si care dau o imagine frumoasa sa participe doar turistii cazati in hotelul Afrodita. Mentionez ca acele persoane erau altele decat cele cazate in hotelul dumneavoastra tineri in stare avansata de euforie si care personalul dumneavoastra nu a luat masuri sa ii evacueze.
- Aug.2024 Fabulos la Herculane — scris în 11.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un sejur de coșmar — scris în 30.09.22 de Georgiana2022 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2022 De evitat — scris în 19.08.22 de ux126813* din IASI - nu recomandă
- Jun.2022 Doamne fereste sa mergeti acolo — scris în 05.06.22 de ux125185 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2022 Bacolux Afrodita Herculane - Locatia perfecta daca iti place la spa si la balaceala — scris în 03.06.22 de BalaciPaul din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 In nici un caz de 4 stele — scris în 06.01.22 de Tina50 din AUSTRIA - nu recomandă
- Jun.2021 Afrodita Bacolux – un hotel bun — scris în 28.08.21 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ