M-am intors in seara aceasta, 26.05 de la Baile Herculane, hotel Afrodita.
Vreau din start sa mentionez ca toate parerile postate pe acest site despre acest hotel se adeveresc 100%.
Cazare ok, servicii zero... O armata de chelneri sta la povesti si la bancuri in timp ce clientii ii asteapta cuminti. Baiatul de la lobby bar apare si dispare cate o jumatate de ora cand vrea el, personalul spa-ului intruchipeaza autohtonul turism romanesc, nu au nici o inclinatie spre client, trebuie sa smulgi informatiile legate de masaje, bai sau orar de la ei.
Pacat de investitia facuta in acest hotel, daca nu poti face un simplu pastrav la gratar, si il aduci CRUD la masa. Reactia chelnerului: a adus alt pastrav dupa 45 de minute si s-a scuzat ca era prea mare pestele. Penibil :((
Nu voi reveni la acest hotel, dar la Herculane cu siguranta. Statiunea era plina de cehi, unguri, moldoveni si sarbi. Se aseama mult cu Eforie Nord, cum mentiona cineva, dar la Eforie Nord nu vezi un camping plin de rulote din Cehia, Serbia si Ungaria. La terasele cu lalaiala la maxim live batea vantul.
Recomand mancarea de la Terasa Termale la 7 Izvoare.
Trimis de calistar in 26.05.15 21:16:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (calistar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@calistar: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
@calistar: perfect adevarat ce scrii.
Noi am fost pe 14-16 august. Am regretat. Nu vom mai merge acolo. Tot personalul era problema.
Hotelul e frumos renovat pacat de investitie. Nu stiu chiar nu era niciun manager acolo sa ii tina in frau. Lipsa totala de coordonare, nici macar o urma de bun simt. Asa nesimtire la personal fata de client nu am mai văzut. M-a șocat si nu doresc sa mai dau pe acolo.
@calistar:
Bună ziua,
Vă mulțumim pentru că ați ales Afrodita Resort & Spa pentru a vă petrece sejurul, orice părere venită din partea dumneavoastră contează foarte mult deoarce lucrăm în permanență la procesul de dezvoltare al hotelului noastru pentru a vă oferi servicii de calitate.
Ne bucurăm să aflăm că ați fost mulțumit de serviciile de cazare oferite de către noi și ne pare rău dacă pe parcursul șederii nu am reușit să vă satisfacem în totalitate așteptările.
Situația menționată de dumneavoastră este una regretabilă și nu coincide cu serviciile pe care dorim să le oferim către dumneavoastră
Atunci când gradul de ocupare al hotelului este mare, durata comenzilor poate întârzia, însă, de fiecare dată, acordăm o atenție deosebită preparatelor noastre.
Ne pare rău să aflăm situația menționată, și sperăm, pe viitor să reveniți cu drag și să observați modificările efectuate asupra serviciilor noastre, iar, cu această ocazie, să reușim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră.
Cu stimă,
C. Tamara Guest Relations Manager Afrodita Resort & Spa
NB tamarac este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2024 Fabulos la Herculane — scris în 11.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un sejur de coșmar — scris în 30.09.22 de Georgiana2022 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2022 De evitat — scris în 19.08.22 de ux126813* din IASI - nu recomandă
- Jun.2022 Doamne fereste sa mergeti acolo — scris în 05.06.22 de ux125185 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2022 Bacolux Afrodita Herculane - Locatia perfecta daca iti place la spa si la balaceala — scris în 03.06.22 de BalaciPaul din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 In nici un caz de 4 stele — scris în 06.01.22 de Tina50 din AUSTRIA - nu recomandă
- Jun.2021 Afrodita Bacolux – un hotel bun — scris în 28.08.21 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ