Am fost impreuna cu familia la acest hotel pentru un mini-sejur de 3 zile la sfarsitul lunii august 2014.
De la inceput am fost un pic sceptici privind acest hotel, desi citisem review-uri destul de bune aici.
Cand am ajuns la hotel, cazarea s-a facut foarte repede, am primit o camera de 4 stele (asa comandasem prin agentie, desi hotelul este catalogat fiind de 3 stele).
Camera a fost destul de buna, nu prea mare, cu balcon. Se observa ca hotelul este renovat destul de recent.
De asemenea, am avut si balcon destul de mare, orientat spre munte, ceea ce ne-a adus un plus de placere.
As dori sa sintetizez cateva din lucrurile pozitive:
-Camera destul de aranjata; Curatenia s-a facut zilnic;
-Piscina, ansamblul SPA in general destul de bun;
-Internetul, care este gratis se misca foarte bine;
-Restaurantul (mancarea este foarte buna); Micul dejun este variat si destul de ok;
-Parcarea destul de mare, am gasit locuri libere de fiecare data cand am plecat cu masina.
Nu as putea sa nu mentionez si aspecte mai putin placute:
-Restaurantul - unde se asteapta destul de mult pentru comanda la pranz sau cina (peste 30min/1h);
-In camera nu am avut unde sa intindem prosoapele ude sa se usuce; pana la urma le-am pus pe umerase in baie;
-Prosoapele nu se schimba zilnic desi teoretic putem frecventa piscina zilnic;
-Din 3 lifturi merg numai 2 si acelea destul de haotic si se asteapta destul de mult.
Aproape toata statiunea este in renovare (ceea ce este bine), insa da impresia de o statiune uitata, frecventata numai de nostalgici. Pacat, pentru ca statiunea are parte de o regiune si o localizare unica in Romania.
In plus, nu cred ca un hotel de 4 sau 5 stele poate fi rentabil in aceasta zona din moment ce aproape toata lumea cauta ceva ieftin si cat mai bun.
Recomand acest hotel pentru cazare de tranzitie, dar si pentru un sejur intreg.
Sunt de luat in calcul si multiplele posibilitati de a vizita imprejurimile (Cazane, Cascada Bigar, Cascada Beusinita, Domogled, Valea Cernei, Serbia, etc).
Trimis de best_m in 07.09.14 23:28:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: N/A
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (best_m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@best_m:
Bună ziua!
În numele întregii echipe, aș dori să vă mulțumim că ați ales hotelul nostru pentru a vă petrece sejurul și pentru faptul că ne-ați dedicat din timpul dumneavoastră pentru a ne transmite experiența dumneavoastră.
Ne bucurăm foarte mult să aflăm că sejurul dumneavoastră a fost unul plăcut și că ați apreciat ambianța hotelului nostru, centrul Spa și preparatele culinare.
Varietatea meselor în sistem bufet suedez ne permite să ieșim în întâmpinarea oricărui gust deoarece ne dorim să vă satisfacem pe toate planurile și să vă asigurăm o vacanță într-adevăr plăcută.
Ne pare rău dacă a fost cazul să așteptați mai mult decât ar fi fost necesar pentru a servi masa. La acest aspect se lucrează în permanență prin suplimentarea personalului în perioadele aglomerate astfel încât servirea să fie în parametrii în ceea ce privește punctualitatea.
În ceea ce privește funcționalitatea lifturilor, așa cum știți, avem trei lifturi disponibile, două dintre ele având capacitate de câte 6 persoane, iar unul cu capacitate de 12 persoane. Din păcate, acestea nu sunt folosite la capacitatea maximă și astfel timpul de așteptare poate crește.
De asemenea, dorind să vă asigurăm, pe lângă relaxare și un strop de fericire, și siguranță, când se remarcă orice tip de defecțiune, se ia măsuri, fapt ce, într-adevăr, poate crește iarăși timpul de așteptare pentru utilizarea liftului.
Sperăm că vom avea din nou posibilitatea de a vă revedea în viitor pentru a vă oferi servicii de calitate.
Cu stimă,
Diana V., Guest Relations Manager
NB dianavladut* este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2024 Fabulos la Herculane — scris în 11.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un sejur de coșmar — scris în 30.09.22 de Georgiana2022 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2022 De evitat — scris în 19.08.22 de ux126813* din IASI - nu recomandă
- Jun.2022 Doamne fereste sa mergeti acolo — scris în 05.06.22 de ux125185 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2022 Bacolux Afrodita Herculane - Locatia perfecta daca iti place la spa si la balaceala — scris în 03.06.22 de BalaciPaul din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 In nici un caz de 4 stele — scris în 06.01.22 de Tina50 din AUSTRIA - nu recomandă
- Jun.2021 Afrodita Bacolux – un hotel bun — scris în 28.08.21 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ