BUN
Aflandu-ne in luna iunie într-un circuit pe traseul Alba Iulia- Transalpina- Băile Herculane- Turda ne-am cazat pentru 3 nopți la hotel Afrodita Bacolux din Băile Herculane.
Am avut cazare cu demipensiune (micul dejun și cină).
Afrodita Resort&SPA se află la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane.
Am ajuns in jurul orei 19 exact când s-a deschis și restaurantul, de la recepție am primit destul de repede o camera dubla la etajul 7 cu vedere spre hotel Diana Bacolux.
Camera avea cam 20 mp, era renovată, cu doua paturi cam de 1 m latime fiecare, cu saltea și perne confortabile... in spatiul opus patului se afla un dulap destul de mic, o masa gen birou și un televizor cu diagonala mica care prindea foarte puține posturi tv, și acelea se vedeau foarte rău (cu purici).
Culmea că nu prindea nici macar TVR 1!
Baia era destul de mica, un dus de sticlă și ne-am bucurat că nu era o cădita cu perdea.
Balconul avea două scaune, un suport pentru rufe și un cuib de rândunele :)) ).
In camera era minibar contracost, dar primeam in fiecare zi o sticla de apa de 2 litri.
In dulap am găsit două halate și papuci de casa pentru cei care doreau să meargă la SPA.
Hotelul are trei lifturi, care nu fac fata turiștilor aflați în număr mare la hotel.
Deși era anunț că în lift masca este obligatorie, spațiul din interiorul liftului fiind foarte mic, lumea nu purta masca.
La restaurant mâncarea a fost surprinzător de gustoasă și diversificată, in fiecare seară fiind mâncăruri noi din bucătăria românească și cea internațională.
A fost o experiență interesantă să găsim paellia, ratatouille, prepelițe, somon, salate diverse... bineînțeles că nu lipseau mămăligă cu brânză cu smântână, tochitura, sarmale, dar și bruschete, icre, salata de vinete, cartofi copți, tocănițe.
La desert 3-4 feluri de prăjituri, fructe (pepene, banane, struguri).
La micul dejun era cafea la dozator... ceai la plic, apa minerala și plată, dar se putea consuma și alte băuturi extra cost.
Ce nu mi-a plăcut: in sala de mese era difuzata o muzica rock agresiv data la un volum foarte tare, de abia în a treia zi când noi plecam au schimbat-o cu o muzica chillout mai potrivită pentru masă.
Deși erau multi ospătari, erau mai mult pe post de gura cască, am gasit resturi de mâncare sub masă de la intrarea în restaurant... semn că nu măturase nimeni înainte.
La un moment dat cineva a scăpat mâncare din farfurie pe jos și nimeni nu s-a sinchisit sa strângă deși era in spațiul comun pentru cei care își punea mâncare în farfurii.
Sistemul era cu autoservire, adică trebuia să folosești mănușile puse la dispoziție, dar din păcate multă lume nici macar nu le observau.
Izvoarele cu apă termală se află la aproximativ 2 km, iar Parcul Național Domogled este la 10 km.
Afrodita Bacolux - Băile Herculane are un centru spa și wellness, o piscina cu apa incalzita, iar bazinele cu apa termala pentru tratament se afla in zona spa, se coboara cu liftul la demisol, dar noi nu am fost.
Pentru 3 nopti a fost OK, dar pentru 7 nopti… hmmm, m-as gandi de mai multe ori inainte!!!
Trimis de elenaadina in 28.08.21 08:37:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elenaadina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Fabulos la Herculane — scris în 11.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Un sejur de coșmar — scris în 30.09.22 de Georgiana2022 din ROMâNIA - nu recomandă
- Aug.2022 De evitat — scris în 19.08.22 de ux126813* din IASI - nu recomandă
- Jun.2022 Doamne fereste sa mergeti acolo — scris în 05.06.22 de ux125185 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jan.2022 Bacolux Afrodita Herculane - Locatia perfecta daca iti place la spa si la balaceala — scris în 03.06.22 de BalaciPaul din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 In nici un caz de 4 stele — scris în 06.01.22 de Tina50 din AUSTRIA - nu recomandă
- Aug.2020 De toata jena!! — scris în 09.08.20 de ux116714 din TIMIșOARA - nu recomandă