Hotel Aegina, un hotel cu nota 8.8 pe un site de specialitate in urma review-urilor. Hotelul este situat la 100 de m de ponton pe o straduta laturalnica, are vedere la mare si este foarte aproape de magazine, ponton, taverne, feryboat si de orice distractie.
Am primit o camera cu vedere la mare direct din pat vedeai marea, mi-a placut mult. Lenjeria era divina de cea mai buna calitate, curata, mirosea extrem de frumos si era catifelata. In micul balcon mi-am baut ceaiul dimineata. Micul dejun inclus in pret foarte bun ca la un all inclusive. Am stat 3 nopti, initial am vrut sa renunt la o noapte sa stau la manastire la sf Nectarie dar m-am razgandit si bine am facut. Am fost in vizita si la manastire si nu era nimic altceva prin preajma.
Vreau sa va spun ca a fost o alegere de ultim moment intrucat la un alt hotel Ana se ocupasera locurile. Bine ca se ocupasera ca am fost si pe acolo si era jalnic, departe de orice, pe o strada, si trebuia sa mergi mult ca sa ajungi in port.
Hotelul asta in afara faptului ca e luminos si curat te face sa te simti bine, e un loc pozitiv.
Am mai stat in alte hoteluri si nu te simteai asa de bine chiar daca aveau multe stele.
Baia e mica si comunista dar curata, ai apa fierbinte, prosoape curate, geluri de dus puse de gazda.
Aveti si fier de calcat la cerere si masa de calcat. Eu am avut camera 65 poate o gasiti libera.
Am mers pe jos pana la far in alt capat al insulei si celelalte hoteluri erau departe si chiar daca aveau vedere la mare nu mi-au placut.
Oricum va sfatuiesc sa va uitati pe google map inainte sa alegeti un hotel
Am primit de la ei si o harta cu ce e de vazut, pentru mine a fost o experienta minunata si sper sa fie si pentru voi.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Balcon, camera dubla, pat matrimonial, aer conditionat, curatenie luna, prosoape schimbate, pat si perne minunate, aveti si pastile de tantari si aparat in caz ca apar
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Foarte bun micul dejun, oua, salam, sunca, rosii, castraveti, branza, dulciuri, cafea, ceai, lapte, unt etc
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Aproape de tot ce e interesant
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Aproape de hotel
Trimis de irina2015 in 23.05.22 01:08:58
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irina2015); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.74893044 N, 23.42687150 E - neconfirmate încă
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Aegina Hotel, AEGINA (CITY)" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
@webmasterX: nu e ok, e fix unde scrie hotel aegina mai la drepta
Mi-ar fi placut sa vad mai multe poze cu hotelul si din camera!
Oricum felicitari pentru destinatie! ????
@irina2015:
”Un minus e ca la ora 8 se aude un vapor care intra in port si suna fix la 8 dimineata dar m-qm intors la somn imediat.
eu stau gard in gard cu biserica, si la fel, la ora 8 dim bat clopotele si mai latra si cainele. Clopotele se mai opresc, dar cainele nu .
Buna recomandarea, si faptul ca erati atat de aproape de ponton inca sa va faceti plimbarea de rigoare cred ca a fost excelent.
Felicitari, votat cu mare drag.